От у чому секрет! В який момент солити шашлик, щоб він вийшов м’яким і ніжним

Літо - чудова пора вибиратися на пікнік! А який пікнік без шашлику? І який шашлик без фірмових секретів кухаря? Читайте та мотайте на вус, передають Патріоти України.

На цей рахунок є різні думки, адже сіль витягує з м’яса дорогоцінний сік і бажано її додати наприкінці маринування, проте, якщо на кухні є хороша морська сіль, то маринад можна присолити відразу. У цьому випадку крупинки тануть повільно, віддаючи сіль м’ясу поступово та акуратно. Єдине, потрібно періодично все помішувати, щоб їх рівномірно розподілити. Якщо ж є тільки стандартна дрібна «Екстра» або середнього помелу, то її краще додавати десь за півгодини до готування.

Але, все ж таки, професійні шашличники радять використовувати сіль після завершення приготування шашлику, тобто потрібно солити вже готове м’ясо. І тут гурмана не розчарують ні консистенція, ні смакові якості страви.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...