Американські вчені з Університету Південної Каліфорнії виявили залежність між кількістю калорій, що регулярно споживаються, і здоров'ям мозку. За даними фахівців, коригування харчування здатне уповільнити старіння і навіть збільшити тривалість життя, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Через деякий час фахівці виявили, що при зменшенні калорій збільшується експресія гена OXR1, який впливає на тривалість життя. Зібравши всі необхідні дані, вченим вдалося довести, що зниження споживаних калорій збільшує шанс на довше життя і ясний розум у похилому віці.
Ось список продуктів, які покращують самопочуття влітку, допомагають легше переносити спеку, підтримують водний баланс, дають енергію й навіть покращують настрій, передають Патріоти України.
8 червня за новим календарним стилем (21 червня - за старим) - день пам'яті великомученика Феодора Стратилата. У народі день прозвали Федір Колодязник, зазначають Патріоти України. 2025 року на сьогодні припадає й день Святої Трійці. 8 червня за юліанс...