Домашні пельмені ніколи не зрівняють з магазинними. Але під час приготування такої страви дуже важливо зробити м'яке та еластичне тісто. Для цього варто скористатись наступною технологією, передають Патріоти України.
Ідея приготування ідеальних домашніх пельменів, які не розварюються, опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком kelbas_v в Instagram. Для начинки найкраще підійде фарш асорті.
Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Спосіб приготування тіста:
1. До борошна додаємо яйце, олію та сіль – трохи розмішуємо ложкою.
2. Поступово додаємо теплу воду (температура 60-70ʼс) та замішуємо мʼяке тісто.
3. Замішуємо мінімум 5 хвилин та даємо тісту відпочити 30 хвилин під рушником.
4. Для начинки поєднуємо всі інгредієнти та гарно перемішуємо.
5. Шматочок тіста 120 г, посипаємо борошном та розкочуємо.
6. Пельменницю гарно посипаємо борошном та викладаємо тісто.
7. Щоб пельмені не не порвались – тісто не варто дуже розтягувати.
8. Викладаємо кульки фаршу.
9. Накриваємо начинку другим шаром тіста і проходимося скалкою по майбутнім пельменям.
10. Перевертаємо пельменницю та обережно витрушуємо готові вироби.
11. Ставимо кипіти воду.
12. Солимо, додаємо лавровий лист та чорний перець.
13. В киплячу воду вкладаємо пельмені і періодично перемішуємо, щоб вироби не злиплись.
14. Після того, як вироби піднімуться вверх, варимо ще 5-7 хвилин.
Кава - не лише улюблений напій мільйонів людей, а й справжній помічник у боротьбі з зайвою вагою. Нові дослідження науковців з Гарварду показали: чотири чашки чорної кави на день можуть знизити рівень жиру в організмі на 4%, передають Патріоти України....
41-річна Люсі Касл із Лестершира, Велика Британія, всього за кілька місяців скинула 25 кг - без уколів, пігулок чи дорогих процедур. Вона просто відмовилась від "сирної" залежності, яка щороку коштувала їй понад £1200 (понад 60 000 грн), передають Патр...