От у чому причина! Яка помилка може зробити картопляне пюре сірим

Прикро, коли смачне та улюблене пюре набуває неприємного сірого кольору. Виглядає вкрай неприємно. Насправді воно повинно бути білого чи жовтуватого кольору. Є одна помилка, яка може стати причиною, чому пюре змінює колір, передають Патріоти України.

Подробиці

Обов’язковим компонентом пюре є молоко. Саме воно надає приємний смак та робить консистенцію ніжною. Але й до нього є певні вимоги. Молоко потрібно додавати теплим.

Якщо додати до пюре холодне молоко, воно стане сірим. Або заздалегідь дістаньте молоко з холодильника, або нагрійте його. Проте доводити до кипіння не треба. Цей кулінарний секрет допоможе зберегти колір пюре. Воно буде апетитним та смачним. Головне — пам’ятати, що молоко потрібно додавати виключно теплим.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...