
Прикро, коли смачне та улюблене пюре набуває неприємного сірого кольору. Виглядає вкрай неприємно. Насправді воно повинно бути білого чи жовтуватого кольору. Є одна помилка, яка може стати причиною, чому пюре змінює колір, передають Патріоти України.
Обов’язковим компонентом пюре є молоко. Саме воно надає приємний смак та робить консистенцію ніжною. Але й до нього є певні вимоги. Молоко потрібно додавати теплим.
Якщо додати до пюре холодне молоко, воно стане сірим. Або заздалегідь дістаньте молоко з холодильника, або нагрійте його. Проте доводити до кипіння не треба. Цей кулінарний секрет допоможе зберегти колір пюре. Воно буде апетитним та смачним. Головне — пам’ятати, що молоко потрібно додавати виключно теплим.
Консерви часто недооцінюють, але обрані правильно, вони можуть бути швидким, поживним і економним рішенням для щоденного раціону. Експерти радять звертати увагу на склад: короткий список інгредієнтів, без доданого цукру, солі та штучних добавок, у влас...
Смачний домашній бульйон - це класика будь-якого столу. Хоча приготування здається простим, ідеальний бульйон вимагає уваги та правильного підбору інгредієнтів, передають Патріоти України. Основні правила:. Три способи приготування:. Бульйон можна пода...