Оце так! Чоловік одружився - і наступного дня став мільйонером

Парі з Мічигану особливо запам'яталися два дні із життя, коли вони виграли мільйон доларів у лотерею наступного дня після весілля. Про це пише upi.com, передають Патріоти України.

57-річний чоловік та його новоспечена дружина після святкування вирушили до крамниці, де придбали скретч-квиток Diamonds & Pearls. Він віддав білет коханій, щоб вона його зіскребла. Пара була шокована, дізнавшись про виграш та спершу не повірила у це.

"Коли вона оголосила суму призу мільйон доларів, ми не повірили. Ми продовжували читати інструкцію знову і знову, щоб переконатися, що ми справді виграли. Для нас це були приголомшливі декілька днів!" - прокоментував новоспечений мільйонер.

Молодята відвідали штаб-квартиру лотереї, щоб забрати свій приз. Поки що чоловік отримав свій виграш у вигляді одноразової виплати у розмірі 693 000 доларів. Він сказав, що призові гроші буде інвестовано.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...