Оце так! Чоловік одружився - і наступного дня став мільйонером

Парі з Мічигану особливо запам'яталися два дні із життя, коли вони виграли мільйон доларів у лотерею наступного дня після весілля. Про це пише upi.com, передають Патріоти України.

57-річний чоловік та його новоспечена дружина після святкування вирушили до крамниці, де придбали скретч-квиток Diamonds & Pearls. Він віддав білет коханій, щоб вона його зіскребла. Пара була шокована, дізнавшись про виграш та спершу не повірила у це.

"Коли вона оголосила суму призу мільйон доларів, ми не повірили. Ми продовжували читати інструкцію знову і знову, щоб переконатися, що ми справді виграли. Для нас це були приголомшливі декілька днів!" - прокоментував новоспечений мільйонер.

Молодята відвідали штаб-квартиру лотереї, щоб забрати свій приз. Поки що чоловік отримав свій виграш у вигляді одноразової виплати у розмірі 693 000 доларів. Він сказав, що призові гроші буде інвестовано.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...