Соковиті рибні котлети. Секрет соковитості - в приготуванні. Котлети будуть ще соковитіше, якщо їх підсмажити з обох сторін на сковороді, а потім запекти в духовці, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Цибулю нарізати кубиками і посмажити до золотистої скоринки, на вершковому маслі (20-30 гр.)
2. Прокрутити в м'ясорубці рибне філе і смажену цибулю. (Якщо філе заморожене і ви його розморозили, необхідно прибрати зайву рідину паперовим рушником).
3. У рибний фарш додати яйце, 2 ст.л. борошна, сіль і чорний перець за смаком. Все ретельно перемішати.
4. Сформувати з фаршу котлети і обваляти їх у борошні.
5. У сковороду налити рослинну олію, додати вершкове масло, розтопити і перемішати. Посмажити котлети з обох сторін на середньому вогні. Смачного!
На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...
Почуття втоми може бути пов’язано з різними факторами, починаючи від поганого сну і закінчуючи проблемами психічного чи фізичного здоров’я, передають Патріоти України. Не дивно, що втома може негативно вплинути на ваше самопочуття та інші аспекти вашог...