Соковиті рибні котлети. Секрет соковитості - в приготуванні. Котлети будуть ще соковитіше, якщо їх підсмажити з обох сторін на сковороді, а потім запекти в духовці, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Цибулю нарізати кубиками і посмажити до золотистої скоринки, на вершковому маслі (20-30 гр.)
2. Прокрутити в м'ясорубці рибне філе і смажену цибулю. (Якщо філе заморожене і ви його розморозили, необхідно прибрати зайву рідину паперовим рушником).
3. У рибний фарш додати яйце, 2 ст.л. борошна, сіль і чорний перець за смаком. Все ретельно перемішати.
4. Сформувати з фаршу котлети і обваляти їх у борошні.
5. У сковороду налити рослинну олію, додати вершкове масло, розтопити і перемішати. Посмажити котлети з обох сторін на середньому вогні. Смачного!
Опанувати мистецтво швидкого охолодження автомобіля не так просто, адже у сучасних машинах є величезна кількість кнопок та функцій, про призначення яких ви інколи навіть не знаєте, передають Патріоти України. Британські експерти з компанії Jack Frost C...
Для тих, хто полюбляє каву, вона є чимось більшим, аніж просто напій. Це не лише можливість збадьоритися, а й справжній ритуал, спосіб життя і навіть "засіб втечі" від нудного співрозмовника, передають Патріоти України. При цьому деякі психологи вважаю...