Оцінять навіть діти! Соковиті рибні котлети - рецепт буде вашим улюбленим

Соковиті рибні котлети. Секрет соковитості - в приготуванні. Котлети будуть ще соковитіше, якщо їх підсмажити з обох сторін на сковороді, а потім запекти в духовці, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Філе риби — 450 гр.
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  • Яйце — 1 шт.
  • Борошно — 2 ст. л. + для панірування котлет
  • Масло вершкове — 100 гр.
  • Олія рослинна — 3 ст. л.
  • Чорний перець — за смаком
  • Сіль — за смаком

Приготування:

1. Цибулю нарізати кубиками і посмажити до золотистої скоринки, на вершковому маслі (20-30 гр.)

2. Прокрутити в м'ясорубці рибне філе і смажену цибулю. (Якщо філе заморожене і ви його розморозили, необхідно прибрати зайву рідину паперовим рушником).

3. У рибний фарш додати яйце, 2 ст.л. борошна, сіль і чорний перець за смаком. Все ретельно перемішати.

4. Сформувати з фаршу котлети і обваляти їх у борошні.

5. У сковороду налити рослинну олію, додати вершкове масло, розтопити і перемішати. Посмажити котлети з обох сторін на середньому вогні. Смачного!

Розставлено крапки над "і": При якій температурі правильно прати постільну білизну та рушники - не 40°C і не 60°C

неділя, 6 липень 2025, 18:15

Прання постільної білизни і рушників є невід’ємною частиною підтримки чистоти та гігієни у домі. Важливо не лише регулярно проводити цей процес, але й правильно обирати температуру прання, адже саме вона впливає на якість очищення, знищення бактерій, п...

Секрет ресторанної курки розкрито: Всього один інгредієнт - і м’ясо тане в роті

неділя, 6 липень 2025, 17:57

Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...