Соковиті рибні котлети. Секрет соковитості - в приготуванні. Котлети будуть ще соковитіше, якщо їх підсмажити з обох сторін на сковороді, а потім запекти в духовці, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Цибулю нарізати кубиками і посмажити до золотистої скоринки, на вершковому маслі (20-30 гр.)
2. Прокрутити в м'ясорубці рибне філе і смажену цибулю. (Якщо філе заморожене і ви його розморозили, необхідно прибрати зайву рідину паперовим рушником).
3. У рибний фарш додати яйце, 2 ст.л. борошна, сіль і чорний перець за смаком. Все ретельно перемішати.
4. Сформувати з фаршу котлети і обваляти їх у борошні.
5. У сковороду налити рослинну олію, додати вершкове масло, розтопити і перемішати. Посмажити котлети з обох сторін на середньому вогні. Смачного!
Все більше лікарів та експертів з інтегративної медицини сходяться на думці: найкращий спосіб почати день - зелений чай із лимоном, передають Патріоти України. Докторка Юдін Гаррі, яка працює у швидкій та практикує інтегративну медицину, називає цей на...
Ми виділяємо цілий фонтан хімічних речовин із різними запахами через пори шкіри та під час дихання. Деякі з них можуть сигналізувати про те, що ми хворіємо, і їх можна використовувати для діагностики хвороб - іноді навіть за кілька років до появи симпт...