Оцінять навіть ті, хто не любить сир! Смачна сирна запіканка з родзинками

Що приготувати смачного на сніданок? Пропонуємо - ніжну сирну запіканку з родзинками. Запіканка готується дуже легко і не потрібно володіти особливими кулінарними здібностями, передають Патріоти України.

Сирна запіканка – одна з найсмачніших, популярних і корисних сніданків. Запіканку готують з домашнього сиру з додаванням сухофруктів, свіжих фруктів. Її можна подавати як основну страву або на десерт.

Рецепт сирної запіканки

Сирна запіканка з родзинками/ Фото freepik.com

  1. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. Домашній сир ретельно збийте у блендері.
  3. Родзинки помийте, у мисці залийте водою, залиште на 10-15 хвилин.
  4. У мисці збийте яйця з вершковим маслом, додайте цукор, ванільний цукор, додайте у сир. Далі – додайте сіль, борошно, манку, родзинки, перемішайте. Залиште на 20-25 хвилин.
  5. Розігрійте духовку до температури 180 градусів. Форму змастіть вершковим маслом, викладіть тісто, відправте запікатись на 25-30 хвилин до готовності.
  6. Викладіть на тарілку. Смачного!

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...