Оцінять не лише діти! Як приготувати смачний і корисний омлет "по-королівськи"

Важко уявити корисніший і смачніший сніданок, ніж класичний омлет: у такий спосіб ви і зарядитесь енергією, і вгамуєте почуття голоду. Однак класична рецептура може набриднути, передають Патріоти України.

Саме час спробувати щось нове. Наприклад, омлет по-королівськи. Вважається, що ця традиційна страва родом із Європи.

Подробиці

Які продукти нам знадобляться для рецепту:

  • 2 яйця;
  • щіпка ваніліну;
  • столова ложка цукру;
  • 4 ложки молока;
  • 1 невелике яблуко;
  • 2 ложки борошна;
  • ложка цукрової пудри;
  • вершкове масло для смаження;
  • родзинки та свіжі ягоди на ваш розсуд.

Як готувати:

Змішати цукор та яєчний білок до утворення піни. В окремій ємності з’єднуємо жовток, ванілін, борошно та молоко. Необхідно добре перемішати, щоб досягти рівномірної консистенції.

Після цього з’єднуємо жовтки з білками і знову змішуємо.

Розігріваємо сковорідку, розтоплюємо вершкове масло. Спочатку викладаємо скибочки яблука разом із омлетною сумішшю.

На цьому етапі можна додати ізюм, який попередньо варто розпарити.

Після цього накриваємо кришкою, чекаємо приємного кольору і перевертаємо. Коли страва дійде до готовності, її потрібно буде посипати цукровою пудрою та свіжими ягодами.

Народні прикмети на 21 квітня. Чому українці спрадавна на Проклов день неодмінно прибрали у своїй домівці

понеділок, 21 квітень 2025, 7:05

21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...

Варто знати! Скільки можна зберігати великодні крашанки, щоб не отруїтися

понеділок, 21 квітень 2025, 6:44

Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...