Оцінять не лише діти! Як приготувати смачний і корисний омлет "по-королівськи"

Важко уявити корисніший і смачніший сніданок, ніж класичний омлет: у такий спосіб ви і зарядитесь енергією, і вгамуєте почуття голоду. Однак класична рецептура може набриднути, передають Патріоти України.

Саме час спробувати щось нове. Наприклад, омлет по-королівськи. Вважається, що ця традиційна страва родом із Європи.

Подробиці

Які продукти нам знадобляться для рецепту:

  • 2 яйця;
  • щіпка ваніліну;
  • столова ложка цукру;
  • 4 ложки молока;
  • 1 невелике яблуко;
  • 2 ложки борошна;
  • ложка цукрової пудри;
  • вершкове масло для смаження;
  • родзинки та свіжі ягоди на ваш розсуд.

Як готувати:

Змішати цукор та яєчний білок до утворення піни. В окремій ємності з’єднуємо жовток, ванілін, борошно та молоко. Необхідно добре перемішати, щоб досягти рівномірної консистенції.

Після цього з’єднуємо жовтки з білками і знову змішуємо.

Розігріваємо сковорідку, розтоплюємо вершкове масло. Спочатку викладаємо скибочки яблука разом із омлетною сумішшю.

На цьому етапі можна додати ізюм, який попередньо варто розпарити.

Після цього накриваємо кришкою, чекаємо приємного кольору і перевертаємо. Коли страва дійде до готовності, її потрібно буде посипати цукровою пудрою та свіжими ягодами.

Дуже смачно! Ця запіканка з картоплі стане вашою улюбленою вечерею

четвер, 16 травень 2024, 18:07

Смачно нагодувати родину — це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері, які вийде ніжним та аромат...

А ви це знали? Навіщо кидати в бульйон кубик льоду

четвер, 16 травень 2024, 17:07

Іноді професійні кулінари роблять дії, які здаються нам, кухарям-аматорам дивними. Один із найяскравіших прикладів – це використання льоду при приготуванні бульйону. Перед закипанням відвару деякі кухарі відправляють у каструлю кубик льоду. Недосвідчен...