Оцінять всі! Багатошаровий вершковий десерт за 10 хвилин

Забудьте ті рецепти, в яких треба довго і нудно щось випікати, міксувати, охолоджувати по кілька годин. Смачний десерт може бути простим та доступним. Та й особливих кондитерських навичок можна не мати, щоб його приготувати, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні такі:

  • вершки 30-33% — 250 г;
  • цукрова пудра — 1 ч.л.;
  • шоколадне печиво — 100 г;
  • ром — 1 ст.л.;
  • шоколадна стружка — 3 ст.л.;
  • малина — 1-2 скл.

Як приготувати

Найперше треба підготувати інгредієнти. Малину промийте, щоб була чиста. Якщо у вас заморожена, дайте трохи розтанути. Печиво покришіть, а вершки збийте із цукровою пудрою. Все максимально просто.

Тепер потрібно просто зібрати десерт. Отже, візьміть гарні склянки або креманки. Покладіть на дно трохи вершків, посипте крихтами печива, скропіть ромом, покладіть малину і так кілька разів нашаруйте компоненти. Зверху посипте тертим шоколадом.

Такий десерт можна приготувати на солодке до вечері або ж на святковий стіл. Готувати просто навіть при великій кількості бажаючих поласувати. Смачного!

Справа не в зовнішності? Психологи назвали лише одну рису, яка робить людину неймовірно привабливою

середа, 18 вересень 2024, 11:45

Науковці рекомендують розвивати в собі цю рису, щоб уміти вибудовувати глибокі стосунки з іншими людьми, передають Патріоти України. Британський психолог Імонн Фергюсон ініціював дослідження, під час якого було виявлено, що найпривабливішою людину роби...

Не робіть так! Банальні помилки при варінні пельменів, яких припускаються тисячі господинь

середа, 18 вересень 2024, 11:07

Помилок, допущених при варінні пельменів, налічується не так вже й багато, але враження про готову страву вони псують ґрунтовно, передають Патріоти України. Помиляються всі кулінари – від школярів та студентів до досвідчених кухарів. У такій ситуації н...