Оцінять всі! Як приготувати курячі стрипси, які будуть смачнішими, ніж у KFC

Головною особливістю стрипсів є апетитна скоринка, яка в поєднанні з ароматними спеціями та м’ясом нікого не залишить байдужим. Основна проблема приготування страви пов’язана з паніровкою. Але насправді все набагато простіше, ніж здається, передають Патріоти України.

Покрокове приготування

  1. Куряче філе нарізають невеликими шматочками, а потім додають півтори ложки олії, сіль (1 ч. л.), копчену паприку (1 ч. л.) та сушений часник (1 ч. л.). Інгредієнти ретельно перемішують, щоб м’ясо буквально ввібрало кожен компонент;
  2. Далі переходять до панування. Для її приготування потрібні чіпси. Підійде будь-який смак. Чіпси розкочують качалкою до стану великої крихти;
  3. Шматочки філе потрібно спочатку обваляти в муці, а потім «скупати» в яйці. Далі м’ясо кладуть на паніровку із чіпсів. Потім викладають філе на лист, який попередньо застилають пергаментним папером;
  4. Готують у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20-25 хвилин. Подають із соусом як закуску до основної страви або пива.

Є простий секрет! Як зупинити нічну тягу до їжі

субота, 1 листопад 2025, 9:49

Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...

Шкірка не трісне! Як правильно зварити картоплю "в мундирі"

субота, 1 листопад 2025, 7:44

Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...