Курячі котлети багато в чому відрізняються від “стандартних”, які готуються зі змішаного або свинячого фаршу, передають Патріоти України.
По-перше, у них цікавіший і лаконічний смак. По-друге, вони будуть кориснішими, оскільки червоне м’ясо, особливо у смаженому вигляді, вважається джерелом небезпечних канцерогенів.
Які продукти нам знадобляться:
Як готувати:
Підготовлене філе куряче необхідно подрібнити, не пропускаючи через м’ясорубку. Для цієї мети чудово підійде гарний якісний ніж.
Відправляємо перший інгредієнт у миску. Потім поступово додаємо й інші інгредієнти. Пам’ятайте про те, що цибулю слід дрібно нарізати, а кукурудзу додавати без зайвої рідини.
Наприкінці додаємо борошно зі сметаною.
Добре все перемішуємо і ліпимо котлети. Розігрійте сковороду та обсмажте курячі котлети на оливковій олії протягом 5 хвилин із двох сторін.
З приходом весни для багатьох власників собак з'являється одне важливе питання — як захистити свого улюбленця від кліщів. Прогулянки на природі, парки, поїздки за місто — усе це звучить чудово, але разом із теплом активізуються і паразити. Кліщі — це н...
Деменція може проявлятися через забутість, сплутаність свідомості та порушення судження, що значно впливають на щоденне життя. Хоча ми не знаємо точних причин цього захворювання, відомо, що правильна дієта та здорові звички можуть допомогти уповільнити...