Курячі котлети багато в чому відрізняються від “стандартних”, які готуються зі змішаного або свинячого фаршу, передають Патріоти України.
По-перше, у них цікавіший і лаконічний смак. По-друге, вони будуть кориснішими, оскільки червоне м’ясо, особливо у смаженому вигляді, вважається джерелом небезпечних канцерогенів.
Які продукти нам знадобляться:
Як готувати:
Підготовлене філе куряче необхідно подрібнити, не пропускаючи через м’ясорубку. Для цієї мети чудово підійде гарний якісний ніж.
Відправляємо перший інгредієнт у миску. Потім поступово додаємо й інші інгредієнти. Пам’ятайте про те, що цибулю слід дрібно нарізати, а кукурудзу додавати без зайвої рідини.
Наприкінці додаємо борошно зі сметаною.
Добре все перемішуємо і ліпимо котлети. Розігрійте сковороду та обсмажте курячі котлети на оливковій олії протягом 5 хвилин із двох сторін.
Не все, що здається смачним у парі, корисне для здоров’я. Лікарі наголошують: деякі звичні поєднання продуктів можуть спричинити важкість у шлунку, здуття, зниження засвоєння вітамінів або навіть інтоксикацію. Ось найпоширеніші “заборонені” пари на кух...
Відмова від солодкого має безліч позитивних ефектів для організму. Перш за все, стабілізується рівень цукру в крові, що допомагає уникати різких стрибків енергії та апетиту, передають Патріоти України. Поліпшується стан шкіри. Зменшення цукру знижує ри...