
Курячі котлети багато в чому відрізняються від “стандартних”, які готуються зі змішаного або свинячого фаршу, передають Патріоти України.
По-перше, у них цікавіший і лаконічний смак. По-друге, вони будуть кориснішими, оскільки червоне м’ясо, особливо у смаженому вигляді, вважається джерелом небезпечних канцерогенів.
Які продукти нам знадобляться:
Як готувати:
Підготовлене філе куряче необхідно подрібнити, не пропускаючи через м’ясорубку. Для цієї мети чудово підійде гарний якісний ніж.
Відправляємо перший інгредієнт у миску. Потім поступово додаємо й інші інгредієнти. Пам’ятайте про те, що цибулю слід дрібно нарізати, а кукурудзу додавати без зайвої рідини.
Наприкінці додаємо борошно зі сметаною.
Добре все перемішуємо і ліпимо котлети. Розігрійте сковороду та обсмажте курячі котлети на оливковій олії протягом 5 хвилин із двох сторін.
Штучна ялинка - це практично: вона не обсипається і служить роками. Однак їй завжди бракує головного - справжнього хвойного аромату, який створює неповторну атмосферу свята. На щастя, цей аромат легко відтворити без дорогих хімічних спреїв, пише Одна Х...
Труднощі із засинанням не пов'язані лише з безсонням, а й з перевантаженням подразниками, інформаційним шумом, світлом екрану та стресом, накопиченим протягом дня. Але, на щастя, стає все більш очевидним, що проста дієтична підтримка, на відміну від пі...