Курячі котлети багато в чому відрізняються від “стандартних”, які готуються зі змішаного або свинячого фаршу, передають Патріоти України.
По-перше, у них цікавіший і лаконічний смак. По-друге, вони будуть кориснішими, оскільки червоне м’ясо, особливо у смаженому вигляді, вважається джерелом небезпечних канцерогенів.
Які продукти нам знадобляться:
Як готувати:
Підготовлене філе куряче необхідно подрібнити, не пропускаючи через м’ясорубку. Для цієї мети чудово підійде гарний якісний ніж.
Відправляємо перший інгредієнт у миску. Потім поступово додаємо й інші інгредієнти. Пам’ятайте про те, що цибулю слід дрібно нарізати, а кукурудзу додавати без зайвої рідини.
Наприкінці додаємо борошно зі сметаною.
Добре все перемішуємо і ліпимо котлети. Розігрійте сковороду та обсмажте курячі котлети на оливковій олії протягом 5 хвилин із двох сторін.
Вирощування помідорів — захопливий процес, але навіть досвідчені садівники нерідко стикаються з тим, що плоди гниють ще на кущі. Причини такої проблеми можуть бути різними — від поганого поливу до хвороб ґрунту, передають Патріоти України. Щоб уникнути...
Ось основні помилки водіїв, які можуть значно збільшити витрату бензину, передають Патріоти України. Щоб зменшити витрати пального, дотримуйтесь спокійного стилю водіння, перевіряйте тиск у шинах раз на тиждень і регулярно обслуговуйте авто згідно з ре...