Магазинний кетчуп для шашликів можете взяти з собою на природу, але й домашній соус не забудьте приготувати. За цим рецептом це швидко, а ще він вам сподобається більше, ніж готовий кетчуп.
Для приготування вам потрібні наступні компоненти:
Навіть розписувати довго такий рецепт немає потреби. Все надто швидко готується. Вам треба витратити час тільки на те, щоб почистити часник.
Далі всі вказані в рецепті інгредієнти треба покласти в блендер та включити його на пів хвилини. Все, шашличний соус готовий. Посмажте м’ясо та скуштуйте цей неймовірний дует смаків. Смачного!
Про вимоги до вивезення валюти для українців, розповіли у Державній митній службі. Яку суму можна перевозити через кордон і як це правильно робити – читайте в матеріалі, передають Патріоти України. Якщо ви письмово не декларуєте в митному органі кошти,...
Якщо ви помітили у когось очевидні ознаки інсульту, наприклад, осипле обличчя або труднощі з мовою, потрібно діяти швидко. Використовуйте абревіатуру FAST, щоб перевірити симптоми і негайно зателефонувати в екстрену службу, якщо вони є, передають Патрі...