Оцінять всі! Як приготувати соус до шашликів, щоб було вдвічі смачніше

Магазинний кетчуп для шашликів можете взяти з собою на природу, але й домашній соус не забудьте приготувати. За цим рецептом це швидко, а ще він вам сподобається більше, ніж готовий кетчуп.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібні наступні компоненти:

  • томатна паста — 3 ст.л.;
  • сіль — 1 ч.л.;
  • чорний мелений перець — 1 ч.л.;
  • цукор — 1 ч.л.;
  • часник — 8-10 зубків;
  • кріп — невеликий пучок;
  • олія — 50 мл;
  • вода — 100 мл.

Як приготувати

Навіть розписувати довго такий рецепт немає потреби. Все надто швидко готується. Вам треба витратити час тільки на те, щоб почистити часник.

Далі всі вказані в рецепті інгредієнти треба покласти в блендер та включити його на пів хвилини. Все, шашличний соус готовий. Посмажте м’ясо та скуштуйте цей неймовірний дует смаків. Смачного!

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...