Магазинний кетчуп для шашликів можете взяти з собою на природу, але й домашній соус не забудьте приготувати. За цим рецептом це швидко, а ще він вам сподобається більше, ніж готовий кетчуп.
Для приготування вам потрібні наступні компоненти:
Навіть розписувати довго такий рецепт немає потреби. Все надто швидко готується. Вам треба витратити час тільки на те, щоб почистити часник.
Далі всі вказані в рецепті інгредієнти треба покласти в блендер та включити його на пів хвилини. Все, шашличний соус готовий. Посмажте м’ясо та скуштуйте цей неймовірний дует смаків. Смачного!
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...