Як же смачно, коли курка має таку апетитну золотисту скоринку. За неї можуть початися суперечки за столом. Якщо ви також мрієте про таку курку, тоді розповідаємо основні секрети її приготування, передають Патріоти України.
Для маринування курки потрібно кілька годин. Мова йде не про окремі частини, а про цілу тушку. Якісне та тривале маринування зроблять її м’якою та наповненою смаками.
Метод добре відомий, а результат також гарантований. Потрібно на деко висипати багато солі, а зверху просто викласти курку. Поставте запікатися, а магія станеться сама по собі.
Без них важко уявити ароматну курку. Колір, смак, скоринка — все буде. Найпопулярнішими для приготування курки є куркума та паприка. Готуйте з радістю та любов’ю, щоб ваші страви кожен раз виходили найкращими.
Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...
Відомий британський лікар Ранган Чаттерджі, зірка телепрограми "Лікар у будинку", розповів, чому він принципово не вживає їжу під час перельотів. У своєму подкасті Feel Better Live More він поспілкувався з хірургом і фахівцем зі здорового способу життя...