Оцінять всі! Як запекти курку, щоб у неї була апетитна скоринка

Як же смачно, коли курка має таку апетитну золотисту скоринку. За неї можуть початися суперечки за столом. Якщо ви також мрієте про таку курку, тоді розповідаємо основні секрети її приготування, передають Патріоти України.

Потрібен маринад

Для маринування курки потрібно кілька годин. Мова йде не про окремі частини, а про цілу тушку. Якісне та тривале маринування зроблять її м’якою та наповненою смаками.

Сіль все зробить

Метод добре відомий, а результат також гарантований. Потрібно на деко висипати багато солі, а зверху просто викласти курку. Поставте запікатися, а магія станеться сама по собі.

Спеції

Без них важко уявити ароматну курку. Колір, смак, скоринка — все буде. Найпопулярнішими для приготування курки є куркума та паприка. Готуйте з радістю та любов’ю, щоб ваші страви кожен раз виходили найкращими.

А ви це знали? Чому в ресторанах варені яйця вимикають відразу, як закиплять

середа, 26 червень 2024, 11:13

Незважаючи на те, що у варінні яєць немає жодних секретів, у ресторанах вони смачніші, ніж удома. Кухарі знають секрет, як зварити смачні яйця, передають Патріоти України. Більшість господарок відварюють яйця в окропі 10 хвилин. Через те, що яйця довго...

А ви це знали? Яка каша найкорисніша для організму і допомагає схуднути

середа, 26 червень 2024, 10:44

Цей продукт відновлює кишківник і стабілізує рівень цукру в крові, передають Патріоти України. За словами лікарів вівсянка здатна "зарядити" наш кишківник всіма необхідними мікроелементами, щоб він міг нормально функціонувати. Вівсяна каша містить вели...