Оцінять всі! Як зварити курячий бульйон, щоб був прозорим та золотистим

Курячий бульйон смачна та поживна страва. Він містить фосфор, колаген антиоксиданти та вітаміни A, С. Щоб бульйон був прозорим та золотистим треба вміти його правильно приготувати, передають Патріоти України.

Подробиці

1/2 домашньої курки
вода 3,5 л
морква 2 шт.
цибуля 2 шт.
чорний перець горошок 2 шт.
сіль на смак

Вимийте курку, розділіть її навпіл. Залийте одну половину курки водою, накрийте кришкою й поставте варитися. Піну, яка утвориться на поверхні, обов’язково знімайте, від цього залежатиме прозорість бульйону.

Покладіть у бульйон почищену моркву й цибулю. Додайте сіль, перець та лавровий лист. Накрийте кришкою, але залиште невеликий отвір та варіть на середньому вогні протягом 2,5-3 годин.

Коли бульйон буде готовий, дістаньте м‘ясо, відділіть від кісток. Поріжте його на дрібні частини й покладіть знов у каструлю з бульйоном. Доведіть до кипіння і варіть 2-3 хвилини.

Джерело: ПростоВей

Психологічний тест: Ви практична людина чи мрійник

середа, 19 листопад 2025, 7:45

Психологічні тести на основі зображень користуються великою популярністю. Вони прості, захопливі та допомагають дізнатися більше про власні риси характеру. Такі тести створюють на основі психологічних теорій, аби показати, наскільки людина схильна до е...

Народні прикмети на 19 листопада. Чому цього дня українці традиційно позбавлялись старих речей

середа, 19 листопад 2025, 7:09

19 листопада за новим календарем (2 грудня за старим) - день пам'яті пророка Авдія, київського святого Варлаама, ігумена Києво-Печерського, ікони Божої Матері "У скорботах і печалях Утіха". За юліанським календарем - день пам'яті святителя Павла, спові...