Оцінять всі! Як зварити курячий бульйон, щоб був прозорим та золотистим

Курячий бульйон смачна та поживна страва. Він містить фосфор, колаген антиоксиданти та вітаміни A, С. Щоб бульйон був прозорим та золотистим треба вміти його правильно приготувати, передають Патріоти України.

Подробиці

1/2 домашньої курки
вода 3,5 л
морква 2 шт.
цибуля 2 шт.
чорний перець горошок 2 шт.
сіль на смак

Вимийте курку, розділіть її навпіл. Залийте одну половину курки водою, накрийте кришкою й поставте варитися. Піну, яка утвориться на поверхні, обов’язково знімайте, від цього залежатиме прозорість бульйону.

Покладіть у бульйон почищену моркву й цибулю. Додайте сіль, перець та лавровий лист. Накрийте кришкою, але залиште невеликий отвір та варіть на середньому вогні протягом 2,5-3 годин.

Коли бульйон буде готовий, дістаньте м‘ясо, відділіть від кісток. Поріжте його на дрібні частини й покладіть знов у каструлю з бульйоном. Доведіть до кипіння і варіть 2-3 хвилини.

Джерело: ПростоВей

Фінансові пастки вдома: ТОП-5 помилок, які відлякують гроші

вівторок, 16 вересень 2025, 16:56

Багато українців відчувають, що гроші швидко "витікають" з дому. Астрологи та фахівці з фінансової психології кажуть, що причина часто криється в простих, але поширених помилках, які відлякують багатство, передають Патріоти України. Коли в домі панує б...

Яку тварину ви побачили першою? Відповідь розкриє ваш характер

вівторок, 16 вересень 2025, 13:05

Кажуть, що перше, що ми помічаємо, може розповісти про приховані риси особистості. Психологи вважають: наша підсвідомість зберігає переконання, спогади та звички, які формують нашу поведінку, передають Патріоти України. Пропонуємо простий тест-картинку...