Оцінять всі! Як зварити курячий бульйон, щоб був прозорим та золотистим

Курячий бульйон смачна та поживна страва. Він містить фосфор, колаген антиоксиданти та вітаміни A, С. Щоб бульйон був прозорим та золотистим треба вміти його правильно приготувати, передають Патріоти України.

Подробиці

1/2 домашньої курки
вода 3,5 л
морква 2 шт.
цибуля 2 шт.
чорний перець горошок 2 шт.
сіль на смак

Вимийте курку, розділіть її навпіл. Залийте одну половину курки водою, накрийте кришкою й поставте варитися. Піну, яка утвориться на поверхні, обов’язково знімайте, від цього залежатиме прозорість бульйону.

Покладіть у бульйон почищену моркву й цибулю. Додайте сіль, перець та лавровий лист. Накрийте кришкою, але залиште невеликий отвір та варіть на середньому вогні протягом 2,5-3 годин.

Коли бульйон буде готовий, дістаньте м‘ясо, відділіть від кісток. Поріжте його на дрібні частини й покладіть знов у каструлю з бульйоном. Доведіть до кипіння і варіть 2-3 хвилини.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Чому не варто прати білизну за температури 40 градусів

четвер, 20 листопад 2025, 10:50

Щоденне прання є невід’ємною частиною побуту сучасної людини, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Багато людей продовжують за звичкою використовувати високотемпературні режими, зокрема 40°C, не підозрюючи, що цим самим вони скорочують термі...

Є вагомі причини! Ветеринар назвав п’ять порід собак, яких ніколи б не завів

четвер, 20 листопад 2025, 10:30

Собак часто називають "найкращим другом людини", але не кожна порода підходить кожному власнику. І вкрай важливо вибрати саме ту, яка найкраще вписується у ваш спосіб життя. З огляду на сотні порід собак, вибір майбутнього пухнастого друга може бути ск...