
Буває так, що консерва з сардинами стоїть і ніхто її не їсть. Пропонуємо використати її та зробити смачну намазку на хліб. Досвід показує, що так сардини смакують набагато краще, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Яйця зваріть в круту. Охолодіть, зніміть шкарлупку. Наріжте дуже дрібно. Цибулю також. Краще брати салатну, щоб була не надто пахуча та гостра. Консервовану рибу дістаньте з банки та олії, помніть виделкою.
А тепер час все змішати. Додайте майонез та чорний мелений перець. Риба досить солону з консерви та майонез, тому сіль треба куштувати — потрібні чи ні. Можна додати трохи зелені.
Намазка готова, консерва вдало використано. Смачного!
Залишати собаку вдома наодинці буває непросто - і для власника, і для тварини. Однак один досвідчений тренер собак поділився порадами, як зробити цей процес менш стресовим для вашого улюбленця, передають Патріоти України. Собаки — соціальні тварини, то...
Скільки годин сну насправді потрібно дорослій людині – питання, навколо якого вже давно точаться дискусії. Хоча популярна норма "вісім годин" сприймається як незаперечний стандарт, сучасні науковці дедалі частіше ставлять її під сумнів, передають Патрі...