
Буває так, що консерва з сардинами стоїть і ніхто її не їсть. Пропонуємо використати її та зробити смачну намазку на хліб. Досвід показує, що так сардини смакують набагато краще, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Яйця зваріть в круту. Охолодіть, зніміть шкарлупку. Наріжте дуже дрібно. Цибулю також. Краще брати салатну, щоб була не надто пахуча та гостра. Консервовану рибу дістаньте з банки та олії, помніть виделкою.
А тепер час все змішати. Додайте майонез та чорний мелений перець. Риба досить солону з консерви та майонез, тому сіль треба куштувати — потрібні чи ні. Можна додати трохи зелені.
Намазка готова, консерва вдало використано. Смачного!
Здоровий сон - запорука нашого благополуччя та відновлення. Проте навіть корисна вечеря може заважати заснути, якщо її вживати в неправильний час. Дізнайтеся, які продукти краще уникати перед сном, передають Патріоти України. Ваш організм вночі сповіль...
Метаболізм - це сукупність процесів, що перетворюють їжу на енергію, будують та відновлюють тканини, регулюють температуру та функції органів. Швидкість метаболізму визначає, як ефективно організм використовує енергію. Але деякі звички та фактори можут...