Буває так, що консерва з сардинами стоїть і ніхто її не їсть. Пропонуємо використати її та зробити смачну намазку на хліб. Досвід показує, що так сардини смакують набагато краще, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Яйця зваріть в круту. Охолодіть, зніміть шкарлупку. Наріжте дуже дрібно. Цибулю також. Краще брати салатну, щоб була не надто пахуча та гостра. Консервовану рибу дістаньте з банки та олії, помніть виделкою.
А тепер час все змішати. Додайте майонез та чорний мелений перець. Риба досить солону з консерви та майонез, тому сіль треба куштувати — потрібні чи ні. Можна додати трохи зелені.
Намазка готова, консерва вдало використано. Смачного!
Після настання 60 років від занять бігом краще відмовитися і замінити їх іншою активністю, наприклад скандинавською ходьбою. Ця рекомендація є загальною настановою, яка базується на статистичному збільшенні ризиків з віком, згідно з Рекомендаціями ВООЗ...
Не треба заряджати телефон до 100% або ставити на зарядку на всю ніч — це шкодить батареї, передають Патріоти України. Найкраще тримати заряд між 50 і 80%, тоді батарея довше працюватиме. Смартфони зараз самі перестають заряджатися, коли батарея повна,...