
Буває так, що консерва з сардинами стоїть і ніхто її не їсть. Пропонуємо використати її та зробити смачну намазку на хліб. Досвід показує, що так сардини смакують набагато краще, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Яйця зваріть в круту. Охолодіть, зніміть шкарлупку. Наріжте дуже дрібно. Цибулю також. Краще брати салатну, щоб була не надто пахуча та гостра. Консервовану рибу дістаньте з банки та олії, помніть виделкою.
А тепер час все змішати. Додайте майонез та чорний мелений перець. Риба досить солону з консерви та майонез, тому сіль треба куштувати — потрібні чи ні. Можна додати трохи зелені.
Намазка готова, консерва вдало використано. Смачного!
Обидва види м’яса мають свої переваги, передають Патріоти України.
Багато хто з нас напередодні новорічних свят відчуває особливе бажання дізнатися, які сюрпризи готує зима 2025–2026 років. Завдяки цьому простому тесту ви зможете отримати підказку від своєї підсвідомості та налаштуватися на потрібну хвилю, передають П...