
Буває так, що консерва з сардинами стоїть і ніхто її не їсть. Пропонуємо використати її та зробити смачну намазку на хліб. Досвід показує, що так сардини смакують набагато краще, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Яйця зваріть в круту. Охолодіть, зніміть шкарлупку. Наріжте дуже дрібно. Цибулю також. Краще брати салатну, щоб була не надто пахуча та гостра. Консервовану рибу дістаньте з банки та олії, помніть виделкою.
А тепер час все змішати. Додайте майонез та чорний мелений перець. Риба досить солону з консерви та майонез, тому сіль треба куштувати — потрібні чи ні. Можна додати трохи зелені.
Намазка готова, консерва вдало використано. Смачного!
Уявіть, що заходите в конференц-зал. Ваш керівник уже сидить на чолі столу, а всі інші місця - порожні. Який стілець ви оберете? На перший погляд проста ситуація, але популярний психологічний тест стверджує: ця дрібниця може багато сказати про характе...
Багато власників котів помічають: кішка обіймає руку чи ногу лапками, м’яко притягує до себе, але не випускає кігтів. Жест насправді має кілька важливих значень, які допоможуть краще зрозуміти свого пухнастика та посилити з ним емоційний зв’язок, перед...