Звичайний курячий суп перетвориться на вишукану страву, якщо додати до нього цей інгредієнт. У традиційному бульйоні з курки, крім м’яса, завжди присутні картопля, локшина та цибульно-морквяна засмажка, передають Патріоти України.
Але що буде, якщо замінити ці звичні компоненти, що приїлись? Відповідь проста – ви отримаєте ароматну, ситну та оригінальну страву, смак якої вже не проміняєте ні на що.
Отже, щоб приготувати напрочуд смачну страву, 4 курячі гомілки залийте 2,5 літрами холодної води і відправляйте на вогонь. Після того, як бульйон закипить, продовжуйте варити ще 30 хвилин на маленькій потужності, знімаючи піну.
У цей час половину кореня селери слід очистити та нарізати соломкою. Знадобиться і цибуля: ріпчасту належить нашаткувати, а білу частину цибулі-порею – нарізати кільцями.
Найголовніший компонент цієї страви – волоські горіхи. 50 г горіхів подрібніть будь-яким зручним способом – за допомогою ножа або в ступці.
Через 30-40 хвилин після кипіння бульйону в каструлю можна додавати овочі та горіхи, після чого її вміст повинен варитися ще 15 хвилин.
А поки ви можете зайнятися останніми штрихами – 2 столові ложки кукурудзяного борошна залийте 100 мл холодної води і розмішайте. Після закінчення зазначеного часу додайте крупу, а також дрібно нарізану петрушку та кріп до інших інгредієнтів. Доведіть до кипіння та варіть ще 1 хвилину.
Не забудьте посолити та поперчити блюдо і дайте йому 5-10 хвилин настоятися після вимкнення вогню. Подавайте курячий суп із волоськими горіхами, посипавши зеленню.
Ви помічали, що вранці ваші вікна покриті крапельками конденсату? Це не лише псує вигляд кімнати, а й може призвести до плісняви та неприємного запаху. Ось кілька ефективних способів, які допоможуть уникнути проблем, передають Патріоти України. Конденс...
9 жовтня за новим церковним календарем (22 жовтня за старим) - день пам'яті апостола Якова Алфеєва. За старим календарним стилем - день пам'яті святого Іоана Богослова. Про апостола відомо небагато. Яків жив у I столітті, був братом апостола і євангелі...