
Дуже часто шашлик виходить жорстким, горілим та сирим усередині. Щоб цього не відбувалося, потрібно приготувати правильний маринад, обов'язково - щоб у ньому була кислота, яка зробить м'ясо м'яким та соковитим, передають Патріоти України.
Кулінарка Alina FooDee поділилася на своєму YouTube-каналі рецептом дуже смачного та вдалого маринаду для шашлику.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Помідори та цибулю пропустіть через м'ясорубку, додайте спеції, оливкову олію.
2. М'ясо наріжте шматочками, добре перемішайте в маринаді. Залишіть мінімум на 2 години.
Після цього можна смажити шашлики!
Конденсат у холодильнику - поширена проблема, яка не лише псує продукти, а й може стати причиною неприємного запаху або розвитку цвілі. Основна причина - надмірна волога всередині камери та порушення циркуляції холодного повітря, передають Патріоти Укр...
З настанням холодів важливо підготувати свій автомобіль до низьких температур та слизьких доріг. Невелика профілактика допоможе уникнути поломок і зробить поїздки безпечнішими, передають Патріоти України.