Дуже часто шашлик виходить жорстким, горілим та сирим усередині. Щоб цього не відбувалося, потрібно приготувати правильний маринад, обов'язково - щоб у ньому була кислота, яка зробить м'ясо м'яким та соковитим, передають Патріоти України.
Кулінарка Alina FooDee поділилася на своєму YouTube-каналі рецептом дуже смачного та вдалого маринаду для шашлику.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Помідори та цибулю пропустіть через м'ясорубку, додайте спеції, оливкову олію.
2. М'ясо наріжте шматочками, добре перемішайте в маринаді. Залишіть мінімум на 2 години.
Після цього можна смажити шашлики!
Дослідження показують: упевненість у собі - одне з найпривабливіших якостей у стосунках. Саме воно притягує людей, зачаровує індивідуальністю та залишає після себе незабутнє враження, передають Патріоти України. Але впевненість — це не вроджений дар, а...
Коли ви чуєте фразу "токсична людина", що приходить вам на думку? Можливо, маніпулятор або хтось, хто постійно псує настрій. Насправді ж токсичність проявляється у різних формах, і ось 9 найпоширеніших типів, з якими краще не мати справ, передають Патр...