Дуже часто шашлик виходить жорстким, горілим та сирим усередині. Щоб цього не відбувалося, потрібно приготувати правильний маринад, обов'язково - щоб у ньому була кислота, яка зробить м'ясо м'яким та соковитим, передають Патріоти України.
Кулінарка Alina FooDee поділилася на своєму YouTube-каналі рецептом дуже смачного та вдалого маринаду для шашлику.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Помідори та цибулю пропустіть через м'ясорубку, додайте спеції, оливкову олію.
2. М'ясо наріжте шматочками, добре перемішайте в маринаді. Залишіть мінімум на 2 години.
Після цього можна смажити шашлики!
Ранньою весною потрібно підживлювати вишню, щоб пізніше отримати великий урожай. Чим підживити вишню навесні — читайте в матеріалі ТСН.ua, передають Патріоти України. Найчастіше вишню підживлюють восени, але якщо ви цього не зробили, не варто засмучува...
Виробники ліків детально описують в інструкції, як правильно приймати ті чи інші медикаменти. Проте існують певні правила вживання ліків, про які знають далеко не всі. Читайте про них в матеріалі ТСН.ua. Фахівці Міністерства охорони здоров'я розповіли,...