Оцінять всі! Ідеальний маринад для шашлику зі свинини, який зробить м'ясо дуже соковитим та м'яким

Дуже часто шашлик виходить жорстким, горілим та сирим усередині. Щоб цього не відбувалося, потрібно приготувати правильний маринад, обов'язково - щоб у ньому була кислота, яка зробить м'ясо м'яким та соковитим, передають Патріоти України.

Кулінарка Alina FooDee поділилася на своєму YouTube-каналі рецептом дуже смачного та вдалого маринаду для шашлику.

Інгредієнти:

  • 2 кг м'яса
  • Помідори 300 г
  • Цибуля 200 г
  • Базилік 5 г
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Сіль 1,5 ч. л. (за смаком)
  • Перець – за смаком

Спосіб приготування:

1. Помідори та цибулю пропустіть через м'ясорубку, додайте спеції, оливкову олію.

2. М'ясо наріжте шматочками, добре перемішайте в маринаді. Залишіть мінімум на 2 години.

Після цього можна смажити шашлики!

Розставлено крапки над "і": Чи можна підігрівати каву в мікрохвильовій печі

п’ятниця, 22 листопад 2024, 17:24

Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...

Помилка може дорого коштувати! Які страви не можна готувати в алюмінієвому посуді

п’ятниця, 22 листопад 2024, 16:38

Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...