Всі кажуть, що тільки італійці знають секрет піци. Все може бути, але це не виключає того, що в багатьох інших країнах люди готують її не гірше. Смачна піца залежить від тіста. Якщо навчитись його робити, Італія буде на вашій кухні в будь-який момент за вашим бажанням. До речі, італійці не додають в тісто дріжджі. Рецепт тіста читайте далі у статті, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Борошно просійте та додайте розпушувач, сіль. Залийте воду та олію. Робіть це поступово, одночасно розмішуючи інгредієнти. Замісіть тісто. Це роблять протягом 6 хвилин та формують шар.
Посипте стіл борошном, розкачайте шар з тістом. Сформуйте краї. Перекладіть тісто на деко. На цьому етапі лишається тільки викласти улюблену начинку.
Піца з цим тістом випікається при температурі 180 градусів. Побачили золотисті краї? Отже, ваша піца готова. Смачного!
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...