
Всі кажуть, що тільки італійці знають секрет піци. Все може бути, але це не виключає того, що в багатьох інших країнах люди готують її не гірше. Смачна піца залежить від тіста. Якщо навчитись його робити, Італія буде на вашій кухні в будь-який момент за вашим бажанням. До речі, італійці не додають в тісто дріжджі. Рецепт тіста читайте далі у статті, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Борошно просійте та додайте розпушувач, сіль. Залийте воду та олію. Робіть це поступово, одночасно розмішуючи інгредієнти. Замісіть тісто. Це роблять протягом 6 хвилин та формують шар.
Посипте стіл борошном, розкачайте шар з тістом. Сформуйте краї. Перекладіть тісто на деко. На цьому етапі лишається тільки викласти улюблену начинку.
Піца з цим тістом випікається при температурі 180 градусів. Побачили золотисті краї? Отже, ваша піца готова. Смачного!
При приготуванні котлет важливо знати одну кулінарну «таємницю»: коли додавати сіль у фарш, щоб він не розвалювався і був соковитим, передають Патріоти України.
Мандарини - смачні та корисні цитрусові, але вони підходять не всім. Через високу кислотність і цукор деякі категорії людей повинні обмежити або уникати їх споживання, передають Патріоти України.