Оцінять всі! Картопляний пиріг з сиром на сковороді

Добре, коли є швидкі рецепти. Це зручно у потрібний момент. І картопляний пиріг є чудовим варіантом для смачного обіду чи вечері. Читайте рецепт приготування далі, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні такі продукти:

  • картопля — 5 шт.;
  • твердий сир — 250 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • олія м 3-4 ст.л.;
  • зелень;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Почищену картоплю натріть. Потрібно віджати зайвий сік, перекласти в миску та вбити яйця. Сюди ж покладіть тертий сир, сіль та чорний мелений перець.

Розігрійте сковороду, налийте олію та викладайте картопляну суміш шаром 2 см. Смажте під кришкою. Через 5 хвилин зніміть пиріг зі сковороди, посипте зеленню та полийте сметаною.

Ця страва чимось нагадує великий дерун з сирною начинкою. Готується швидко,тому в будь-який момент можна собі зробити та втамувати голод. Смачного!

Оцінять всі! Картопляний пиріг з сиром на сковороді

середа, 28 серпень 2024, 11:10

Добре, коли є швидкі рецепти. Це зручно у потрібний момент. І картопляний пиріг є чудовим варіантом для смачного обіду чи вечері. Читайте рецепт приготування далі, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. Почищену картоплю натріть. Потр...

Допоможе один інгредієнт! Риба більше не буде прилипати та розвалюватись

середа, 28 серпень 2024, 10:09

Риба - смачна страва, коли подають вже готову на стіл. Коли треба самостійно її приготувати, можуть виникати складнощі. Іноді вона прилипає до сковороди, а іноді просто розвалюється на частини. Їстівна страва просто їстівна, але не естетична, передають...