Оцінять всі! Хрусткі кабачки з сиром, запечені в духовці по-новому

Кабачки, запечені в духовці в пряному сирному паніруванні - проста і корисна страва. Овочі виходять ніжними, смачними, з пікантною ноткою. Щоб закуска з кабачків вийшла запашною, використовуйте твердий сир із яскраво вираженим смаком, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Кабачки молоді 500 г;
  • Борошно 2 ст.л;
  • Сир 50 г;
  • Олія рослинна;
  • Зелень, сіль, перець, орегано, часник сухий, паприка/

Спосіб приготування:

Кабачки промиваємо та просушуємо паперовими рушниками, ріжемо на кружечки по 5 мм завтовшки.

Солимо і залишаємо на 15 хв, потім зливаємо рідину і просушуємо паперовими рушниками.

Деко застилаємо пергаментом.

Борошно змішуємо з сіллю, перцем і спеціями на ваш смак, засипаємо суміш в пакет і туди ж кладемо кабачки.

Струшуємо пакет, щоб кабачки добре запанірувались і викладаємо їх на деко.

Посипаємо кружальця тертим сиром і відправляємо в духовку, розігріту до 210 градусів.

Запікаємо близько 15 – 20 хвилин.

При подачі посипаємо рубаною зеленню.

Смачного!

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Як зрозуміти, що час почистити домівку від негативу: Кілька нехитрих способів

субота, 28 вересень 2024, 23:10

Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...