Оцінять всі! Хрусткі кабачки з сиром, запечені в духовці по-новому

Кабачки, запечені в духовці в пряному сирному паніруванні - проста і корисна страва. Овочі виходять ніжними, смачними, з пікантною ноткою. Щоб закуска з кабачків вийшла запашною, використовуйте твердий сир із яскраво вираженим смаком, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Кабачки молоді 500 г;
  • Борошно 2 ст.л;
  • Сир 50 г;
  • Олія рослинна;
  • Зелень, сіль, перець, орегано, часник сухий, паприка/

Спосіб приготування:

Кабачки промиваємо та просушуємо паперовими рушниками, ріжемо на кружечки по 5 мм завтовшки.

Солимо і залишаємо на 15 хв, потім зливаємо рідину і просушуємо паперовими рушниками.

Деко застилаємо пергаментом.

Борошно змішуємо з сіллю, перцем і спеціями на ваш смак, засипаємо суміш в пакет і туди ж кладемо кабачки.

Струшуємо пакет, щоб кабачки добре запанірувались і викладаємо їх на деко.

Посипаємо кружальця тертим сиром і відправляємо в духовку, розігріту до 210 градусів.

Запікаємо близько 15 – 20 хвилин.

При подачі посипаємо рубаною зеленню.

Смачного!

Психологічний тест: Виберіть верес і дізнайтеся правду про свій характер

субота, 13 вересень 2025, 11:15

Погляньте на три вереси й оберіть той, який найбільше привертає вашу увагу. Це не випадковість - ваш вибір може відкрити таємницю вашої особистості, передають Патріоти України. Ви — дуже чутлива й емпатійна людина. Вам довіряють навіть незнайомі, адже ...

Це може здивувати! Вчені знайшли у раціоні людей "союзника" бактерій, який послаблює ефективність антибіотиків

субота, 13 вересень 2025, 9:48

Кофеїн може змінювати реакцію бактерій на антибіотики та послаблювати їхню дію. Про це йдеться у новому дослідженні німецьких вчених, результати якого опублікували у науковому журналі PLOS Biology, пише Science Dialy, передають Патріоти України. Команд...