Оцінять всі! Хрусткі кабачки з сиром, запечені в духовці по-новому

Кабачки, запечені в духовці в пряному сирному паніруванні - проста і корисна страва. Овочі виходять ніжними, смачними, з пікантною ноткою. Щоб закуска з кабачків вийшла запашною, використовуйте твердий сир із яскраво вираженим смаком, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Кабачки молоді 500 г;
  • Борошно 2 ст.л;
  • Сир 50 г;
  • Олія рослинна;
  • Зелень, сіль, перець, орегано, часник сухий, паприка/

Спосіб приготування:

Кабачки промиваємо та просушуємо паперовими рушниками, ріжемо на кружечки по 5 мм завтовшки.

Солимо і залишаємо на 15 хв, потім зливаємо рідину і просушуємо паперовими рушниками.

Деко застилаємо пергаментом.

Борошно змішуємо з сіллю, перцем і спеціями на ваш смак, засипаємо суміш в пакет і туди ж кладемо кабачки.

Струшуємо пакет, щоб кабачки добре запанірувались і викладаємо їх на деко.

Посипаємо кружальця тертим сиром і відправляємо в духовку, розігріту до 210 градусів.

Запікаємо близько 15 – 20 хвилин.

При подачі посипаємо рубаною зеленню.

Смачного!

Науковці були здивовані: Названо вітамін, який покращує стан шкіри

середа, 17 грудень 2025, 8:07

Згідно з висновками нещодавнього дослідження, рівень вітаміну С у шкірі тісно пов'язаний з рівнем цього вітаміну в крові, а підвищити його можна завдяки щоденному споживанню продуктів, багатих на цей вітамін - зокрема ківі. Результати опублікували 28 ж...

Ви могли це не знати! Яка частина курки найнебезпечніша і чому

середа, 17 грудень 2025, 7:49

Запечена, смажена, варена - це все про варіанти приготування курки, яку вміють готувати всі. Дієтологи рекомендують готувати куряче м'ясо в духовці, але так, щоб м'ясо було без скоринки, так воно буде не тільки соковитим і смачним, а й корисним, переда...