Будемо відверті, але такі ковбаски просто неймовірна смакота. А ще в них немає жодних складних інгредієнтів чи консервантів, як в магазинних аналогах. Добре, в магазині такі теж неможливо знайти та купити. Не гайте часу, готуйте смачну вечерю.
Для приготування потрібні такі продукти:
Куряче філе, цибулю, часник пропустіть через м’ясорубку чи перемеліть блендером. Додайте до фаршу яйце, спеції.
На харчову плівку викладіть фарш. Зробіть борозну та вкладіть сир. Загорніть сосиску та закрутіть плівку по краях. Опустіть в окріп варитися протягом 15 хвилин.
Тепер можна зняти плівку та обсмажити ковбаски з усіх сторін. Вечеря буде незабутньою. Смачного!
Додавання лимона до м’ясного фаршу - маленький секрет великої ніжності. Кислота цитрусу м’яко розщеплює м’ясні волокна, роблячи фарш соковитішим і повітрянішим, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Особливо ефективно це працює з курячим або ...
Оцет називають одним із основних засобів, який дозволяє зберігати чистоту унітазів. За його допомогою можна позбутися навіть застарілих забруднень, якщо поєднати з оцтом соду, передають Патріоти України. Окрім цього, оцет із содою допоможе позбутися й ...