Будемо відверті, але такі ковбаски просто неймовірна смакота. А ще в них немає жодних складних інгредієнтів чи консервантів, як в магазинних аналогах. Добре, в магазині такі теж неможливо знайти та купити. Не гайте часу, готуйте смачну вечерю.
Для приготування потрібні такі продукти:
Куряче філе, цибулю, часник пропустіть через м’ясорубку чи перемеліть блендером. Додайте до фаршу яйце, спеції.
На харчову плівку викладіть фарш. Зробіть борозну та вкладіть сир. Загорніть сосиску та закрутіть плівку по краях. Опустіть в окріп варитися протягом 15 хвилин.
Тепер можна зняти плівку та обсмажити ковбаски з усіх сторін. Вечеря буде незабутньою. Смачного!
На полицях українських супермаркетів можна знайти чимало видів риби - замороженої, копченої, солоної. Але мало хто знає, що деякі з них можуть бути небезпечними для здоров’я. РБК-Україна (проект Styler) розповідає, яка риба може бути справжньою отрутою...
Холодильник відіграє ключову роль у щоденному побуті, адже саме в ньому зберігаються продукти, термін придатності яких завдяки належним умовам значно подовжується. Щоб прилад залишався ефективним і надійним, він потребує регулярного та дбайливого догля...