Оцінять всі! Найкраща сирна запіканка родом із дитинства

Рецепт цієї запіканки перенесе вас у світ дитинства, де є мама і бабуся, де тепло й смачно. Приготуйте її на сніданок і смакуйте разом із рідними, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування страви необхідні такі продукти:
Молоко – 0,5 л
Манна крупа – 4 ст. л.
Сир кисломолочний – 0,5 кг
Яйця – 3 шт.
Цукор – 3 ст. л.
Сіль – дрібка
Родзинки – 50 г
Вершкове масло – 50 г

Молоко доведіть до кипіння, тонкою цівкою всипте манну крупу, ретельно помішуючи. Залишіть для набухання, а тим часом в окремій посудині розітріть кисломолочний сир, цукор, сіль. Додайте яйця.

Змішайте манку і сирну масу. Блендером розмішайте до однорідності. Всипте родзинки, перемішайте лопаткою і викладіть у високу форму для запікання. Розрівняйте суміш, зверху покладіть тонкі смужки вершкового масла.

Випікайте 30 хв при температурі 180 градусів.

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...