Рецепт цієї запіканки перенесе вас у світ дитинства, де є мама і бабуся, де тепло й смачно. Приготуйте її на сніданок і смакуйте разом із рідними, передають Патріоти України.
Для приготування страви необхідні такі продукти:
Молоко – 0,5 л
Манна крупа – 4 ст. л.
Сир кисломолочний – 0,5 кг
Яйця – 3 шт.
Цукор – 3 ст. л.
Сіль – дрібка
Родзинки – 50 г
Вершкове масло – 50 г
Молоко доведіть до кипіння, тонкою цівкою всипте манну крупу, ретельно помішуючи. Залишіть для набухання, а тим часом в окремій посудині розітріть кисломолочний сир, цукор, сіль. Додайте яйця.
Змішайте манку і сирну масу. Блендером розмішайте до однорідності. Всипте родзинки, перемішайте лопаткою і викладіть у високу форму для запікання. Розрівняйте суміш, зверху покладіть тонкі смужки вершкового масла.
Випікайте 30 хв при температурі 180 градусів.
Під час стресу ми тягнемося до знайомих "заспокійливих" продуктів: шоколад, чіпси, морозиво чи солодка газована. Проте така їжа лише поглиблює нервове напруження та шкодить здоров’ю. Видання eatthis.com пропонує корисні альтернативи - продукти, які дій...
У спекотну пору року прання постільної білизни потребує особливої уваги - через підвищене потовиділення тканини швидко вбирають запахи, жир і забруднення. Це не лише створює дискомфорт, а й робить ліжко середовищем для пилових кліщів та бактерій. Але е...