Курка та скоринка - ідеальний тандем. Кулінари та господині просто отримують задоволення, коли все виходить так, як вони хотіли. Не будемо удавати, що й нас це не цікавить. Хрустка скоринка курки можна вважати делікатесом.
Найпростіший спосіб жодним чином не пов’язаний з різноманітними маринадами. Приготування також займе лише 10 хвилин, а потім нехай собі запікається.
Найперше потрібно звернути увагу на саму курку. На тілі та шкірці не повинно бути жодних розрізів чи проколів. Це буде ознакою того, що тушка точно не оброблялася ніякими розчинами. Подивіться на шкірку. Злегка жовтуватий чи рожевий колір, достатня пружність — ознаки нормальної якості.
Курку промийте та просушіть паперовими рушниками. Ніжки та крильця прикрийте фольгою, щоб вони не пригоріли. Виберіть форму для випікання, куди буде зручно покласти курку. Висипте туди 1 кг солі. Вкладіть курку та випікайте 1,5 кг. Скоринка гарантована. Смачного!
Цвіль у будинку - не лише естетична проблема, а й реальна загроза здоров’ю. Вона може викликати алергію, подразнювати дихальні шляхи та погіршувати самопочуття, передають Патріоти України. Хороша новина: позбутися цвілі можна без агресивної хімії, вико...
Для багатьох жінок парфуми - важлива частина вечірнього образу, але часто аромат тримається менше, ніж хотілося б. Існує простий спосіб продовжити його стійкість на шкірі, передають Патріоти України. Ступінь стійкості аромату залежить від стану шкіри. ...