Оцінять всі! Найпростіший спосіб запекти курку з хрусткою скоринкою


Курка та скоринка - ідеальний тандем. Кулінари та господині просто отримують задоволення, коли все виходить так, як вони хотіли. Не будемо удавати, що й нас це не цікавить. Хрустка скоринка курки можна вважати делікатесом.

Подробиці

Найпростіший спосіб жодним чином не пов’язаний з різноманітними маринадами. Приготування також займе лише 10 хвилин, а потім нехай собі запікається.

Найперше потрібно звернути увагу на саму курку. На тілі та шкірці не повинно бути жодних розрізів чи проколів. Це буде ознакою того, що тушка точно не оброблялася ніякими розчинами. Подивіться на шкірку. Злегка жовтуватий чи рожевий колір, достатня пружність — ознаки нормальної якості.

Курку промийте та просушіть паперовими рушниками. Ніжки та крильця прикрийте фольгою, щоб вони не пригоріли. Виберіть форму для випікання, куди буде зручно покласти курку. Висипте туди 1 кг солі. Вкладіть курку та випікайте 1,5 кг. Скоринка гарантована. Смачного!

Це варто знати всім! Чому насправді погіршується зір - правда і міфи

вівторок, 11 листопад 2025, 8:47

У світі проблеми із зором мають близько 300 мільйонів людей. З них 43% страждають короткозорістю, далекозорістю та астигматизмом. Такі дані дає Всесвітня організація охорони здоров'я. За інформацією Міністерства охорони здоров'я України, порушення зору...

Психологічний тест: Виберіть кота й дізнайтеся, що насправді рухає вами в житті

вівторок, 11 листопад 2025, 8:15

Цей простий тест допоможе швидко розібратися, що вас мотивує в житті. На зображенні чотири коти з різними позами - виберіть того, який привернув вашу увагу першим. Кожен варіант описує ваші пріоритети та потенційний шлях до самореалізації, передають Па...