
Курка та скоринка - ідеальний тандем. Кулінари та господині просто отримують задоволення, коли все виходить так, як вони хотіли. Не будемо удавати, що й нас це не цікавить. Хрустка скоринка курки можна вважати делікатесом.
Найпростіший спосіб жодним чином не пов’язаний з різноманітними маринадами. Приготування також займе лише 10 хвилин, а потім нехай собі запікається.
Найперше потрібно звернути увагу на саму курку. На тілі та шкірці не повинно бути жодних розрізів чи проколів. Це буде ознакою того, що тушка точно не оброблялася ніякими розчинами. Подивіться на шкірку. Злегка жовтуватий чи рожевий колір, достатня пружність — ознаки нормальної якості.
Курку промийте та просушіть паперовими рушниками. Ніжки та крильця прикрийте фольгою, щоб вони не пригоріли. Виберіть форму для випікання, куди буде зручно покласти курку. Висипте туди 1 кг солі. Вкладіть курку та випікайте 1,5 кг. Скоринка гарантована. Смачного!
Ялинка є головним елементом різдвяного декору й одразу змінює сприйняття простору в домі. Через свої розміри, освітлення та кількість прикрас вона впливає на комфорт і безпеку. Невдале розміщення ялинки може створювати відчуття тісноти, безладу або пос...
Людський організм більш як наполовину складається з води. Втрата навіть 1-2% рідини може впливати на самопочуття - з’являються втома, головний біль, знижується концентрація. Регулярне споживання води допомагає зберігати бадьорість, ясність мислення та ...