Оцінять всі! Найпростіший спосіб запекти курку з хрусткою скоринкою


Курка та скоринка - ідеальний тандем. Кулінари та господині просто отримують задоволення, коли все виходить так, як вони хотіли. Не будемо удавати, що й нас це не цікавить. Хрустка скоринка курки можна вважати делікатесом.

Подробиці

Найпростіший спосіб жодним чином не пов’язаний з різноманітними маринадами. Приготування також займе лише 10 хвилин, а потім нехай собі запікається.

Найперше потрібно звернути увагу на саму курку. На тілі та шкірці не повинно бути жодних розрізів чи проколів. Це буде ознакою того, що тушка точно не оброблялася ніякими розчинами. Подивіться на шкірку. Злегка жовтуватий чи рожевий колір, достатня пружність — ознаки нормальної якості.

Курку промийте та просушіть паперовими рушниками. Ніжки та крильця прикрийте фольгою, щоб вони не пригоріли. Виберіть форму для випікання, куди буде зручно покласти курку. Висипте туди 1 кг солі. Вкладіть курку та випікайте 1,5 кг. Скоринка гарантована. Смачного!

Ви будете здивовані! Фаст-фуд здатен викликати залежність на рівні із наркотиками - дослідження вчених

субота, 27 липень 2024, 6:44

Всі знають, що смачна та приваблива їжа з фаст-фуду не є здоровим вибором, оскільки вона здатна призводити до ожиріння, а також провокувати появу таких хвороб, як цукровий діабет 2 типу, гіпертонії та проблем із травленням. Однак, навіть знання про неб...

Це справді працює! Як легко відмити від жиру ручки газової плити

субота, 27 липень 2024, 6:30

Газова плита потребує регулярного чищення. Бруд, жир та пригорілі рештки їжі можуть негативно вплинути на роботу приладу та навіть підвищити ризик нещасних випадків. Окрім очищення конфорок і поверхонь, варто звернути увагу і на ручки, передають Патріо...