Курка та скоринка - ідеальний тандем. Кулінари та господині просто отримують задоволення, коли все виходить так, як вони хотіли. Не будемо удавати, що й нас це не цікавить. Хрустка скоринка курки можна вважати делікатесом.
Найпростіший спосіб жодним чином не пов’язаний з різноманітними маринадами. Приготування також займе лише 10 хвилин, а потім нехай собі запікається.
Найперше потрібно звернути увагу на саму курку. На тілі та шкірці не повинно бути жодних розрізів чи проколів. Це буде ознакою того, що тушка точно не оброблялася ніякими розчинами. Подивіться на шкірку. Злегка жовтуватий чи рожевий колір, достатня пружність — ознаки нормальної якості.
Курку промийте та просушіть паперовими рушниками. Ніжки та крильця прикрийте фольгою, щоб вони не пригоріли. Виберіть форму для випікання, куди буде зручно покласти курку. Висипте туди 1 кг солі. Вкладіть курку та випікайте 1,5 кг. Скоринка гарантована. Смачного!
Всі знають, що смачна та приваблива їжа з фаст-фуду не є здоровим вибором, оскільки вона здатна призводити до ожиріння, а також провокувати появу таких хвороб, як цукровий діабет 2 типу, гіпертонії та проблем із травленням. Однак, навіть знання про неб...
Газова плита потребує регулярного чищення. Бруд, жир та пригорілі рештки їжі можуть негативно вплинути на роботу приладу та навіть підвищити ризик нещасних випадків. Окрім очищення конфорок і поверхонь, варто звернути увагу і на ручки, передають Патріо...