Оцінять всі! Рецепт аджики з помідорами та часником - готувати дуже легко

АджикаАджика - традиційне доповнення до українських страв, існує багато рецептів її приготування, передають Патріоти України.

Овочева закуска на основі помідорів поєднується з м'ясними стравами, макаронами та картоплею.

Інгредієнти:
2 кг помідорів;
7 солодких болгарських перців;
5 перчиків чилі;
кінза, петрушка — за смаком;
1 ст. л. рослинного масла;
2 ст. л. цукру;
1 ч. л. хмелі-сунелі;
1 ч. л. коріандру;
сіль — за смаком.
Приготування:
1. Овочі ретельно миються. Видаляються плодоніжки, з болгарського перцю — насіння.
2. Помідори розрізають на четвертинки.
3. Часник нарізається дрібними кубиками, а зелень ріжеться ножем.
4. Овочі подрібнюються в пюре блендером або м'ясорубкою.
5. У великій каструлі з товстим дном розігрівається масло та обсмажується овочева суміш без часнику та зелені.
6. Маса доводиться до кипіння на маленькому вогні.
7. Додаються часник, спеції та зелень, перемішуються та варяться ще 10 хвилин.
8. Аджика розливається в стерилізовані банки та щільно закривається кришками.
9. Заготовки перевертаються верх дном і накриваються рушником. Вони залишаються охолоджуватися при кімнатній температурі.
10. Готова аджика зберігається в прохолодному місці.

Забудьте про них! Названо слова, притягують бідність, невдачі й борги, неначе магнітом

понеділок, 7 квітень 2025, 19:47

Розповідаємо, які слова в жодному разі не можна говорити, щоб не відлякувати від себе гроші, передають Патріоти України.

Стан погіршиться! Що не можна їсти при гіпертонії

понеділок, 7 квітень 2025, 19:44

При гіпертонії (високому артеріальному тиску) важливо дотримуватись певних обмежень у харчуванні, оскільки деякі продукти можуть сприяти підвищенню тиску або негативно впливати на здоров'я. Ось основні продукти, яких слід уникати, передають Патріоти Ук...