
Напевно, майже кожен любить домашні десерти - проте, витрачати час на приготування навряд хто хоче. Однак, цей пухкий торт готується надзвичайно швидко - і водночас має насичений шоколадний смак.
Що потрібно для шоколадного торта
Для того, щоб приготувати цей десерт в мікрохвильовці, потрібні такі інгредієнти:
А також скляна або керамічна форма для випікання діаметром 20 см.
Для початку змішайте сухі інгредієнти: до борошна додайте какао, соду та цукор, і перемішайте складники.
Влийте до сухих складників олію, молоко та додайте яйця. Ретельно перемішайте масу до однорідної консистенції.
Додайте оцет - і ще раз ретельно все перемішайте. В результаті тісто має бути консистенції сметани.
Застеліть дно форми пергаментом і перелийте в формочку тісто. Випікайте бісквіт в мікрохвильовці на максимальній потужності приблизно 8-10 хвилин.
Одразу дістаньте коржик з форми, зніміть пергамент. Розріжте бісквіт на три частини так, щоб вийшло три коржі.
Для крему до сметани додайте ванільний і звичайний цукор, загущувач. Збийте суміш міксером до загустіння.
Складіть торт, змастивши коржі кремом. За бажанням можна присипати десерт тертим шоколадом.
Простий тест на основі оптичної ілюзії може підказати, який у вас тип особистості - інтровертний чи екстравертний. Вправа займає всього кілька секунд, але часто відкриває щось нове про наш характер і спосіб сприйняття світу, передають Патріоти України....
Спогади про літо для багатьох людей старшого покоління нерозривно пов'язані з характерним ароматом і хрусткою насолодою кавуна. Ці невеликі ягоди з темно-зеленою смугастою шкіркою вважалися еталоном смаку, передають Патріоти України. Сьогодні ж полиці ...