Якщо ви хочете завжди готувати ароматну, соковиту та смачну курочку, слід вміти правильно її маринувати. Саме від якості маринаду залежить майбутній смак основної страви, передають Патріоти України.
Зірковий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво в Instagram розповів про три найкращі маринади для курятини. З ними цей вид м’яса завжди вийде максимально соковитим та смачним.
Жовтий маринад
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Всі складові змішати в окремій ємності.
2. Додати куряче м’ясо
3. Залишити маринуватись.
Червоний маринад
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Подрібнити у ступці кумин, гвоздику та аніс.
2. Змішати всі складові в глибокій ємності
3. Замаринувати куряче філе або стегна.
Зелений маринад
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Подрібнити у ступці кумин, гвоздику та аніс.
2. Змішати всі складові в глибокій ємності
3. Замаринувати куряче філе або стегна.
Народні прикмети на 14 березня. Чому у Венедиктів день треба бути особливо уважними до домашніх тварин і гострих предметів. 14 березня за новим стилем (27 березня за старим) християни східного обряду згадують преподобного Венедикта, а також благовірног...
Деякі продукти можуть впливати на наш настрій і навіть сприяти розвитку депресії через вплив на рівень цукру в крові, гормональний баланс або нейромедіатори в мозку. Ось кілька продуктів, які можуть негативно впливати на психічне здоров'я та викликати ...