Якщо ви хочете завжди готувати ароматну, соковиту та смачну курочку, слід вміти правильно її маринувати. Саме від якості маринаду залежить майбутній смак основної страви, передають Патріоти України.
Зірковий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво в Instagram розповів про три найкращі маринади для курятини. З ними цей вид м’яса завжди вийде максимально соковитим та смачним.
Жовтий маринад
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Всі складові змішати в окремій ємності.
2. Додати куряче м’ясо
3. Залишити маринуватись.
Червоний маринад
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Подрібнити у ступці кумин, гвоздику та аніс.
2. Змішати всі складові в глибокій ємності
3. Замаринувати куряче філе або стегна.
Зелений маринад
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Подрібнити у ступці кумин, гвоздику та аніс.
2. Змішати всі складові в глибокій ємності
3. Замаринувати куряче філе або стегна.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...