
Якщо ви хочете завжди готувати ароматну, соковиту та смачну курочку, слід вміти правильно її маринувати. Саме від якості маринаду залежить майбутній смак основної страви, передають Патріоти України.
Зірковий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво в Instagram розповів про три найкращі маринади для курятини. З ними цей вид м’яса завжди вийде максимально соковитим та смачним.
Жовтий маринад
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Всі складові змішати в окремій ємності.
2. Додати куряче м’ясо
3. Залишити маринуватись.
Червоний маринад
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Подрібнити у ступці кумин, гвоздику та аніс.
2. Змішати всі складові в глибокій ємності
3. Замаринувати куряче філе або стегна.
Зелений маринад
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Подрібнити у ступці кумин, гвоздику та аніс.
2. Змішати всі складові в глибокій ємності
3. Замаринувати куряче філе або стегна.
Ми щодня носимо одяг, який здається цілком безпечним. Проте деякі речі можуть містити значно більше "життя", ніж нам хотілося б. Мікробіологи попереджають: один популярний предмет гардероба створює ідеальні умови для розмноження бактерій і грибків, що ...
Згідно з висновками нещодавнього дослідження, рівень вітаміну С у шкірі тісно пов'язаний з рівнем цього вітаміну в крові, а підвищити його можна завдяки щоденному споживанню продуктів, багатих на цей вітамін - зокрема ківі. Результати опублікували 28 ж...