Шарлотка на сковороді не гірша, ніж у духовці, передають Патріоти України.
Соковитий пишний пиріг із смаком волоського горіха сподобається дорослим та дітям. Це ідеальна випічка для сніданку та чаювання.
Для приготування потрібно: 300 грам борошна, чайна ложка соди, 200 мілілітрів кефіру, три яблука, половина чайної ложки солі, два яйця, 80 грам масла, 150 грам цукру, чайна ложка ванільного цукру, волоські горіхи для начинки.
Як готувати
Потрібно вимити та нарізати яблука великими шматочками.
Сковорідку, в якій ми будемо запікати, щедро змащуємо вершковим маслом, щоб тісто не прилипало. Посипте дно сковорідки цукром, щоб після випікання на пирозі утворилася скоринка.
В мисці змішайте яйця, цукор і ванільний цукор та збийте змішувачем.
Налийте кефір у масу до яєць і знову збийте. Додайте просіяне борошно.
Замісіть тісто і влийте в нього розтоплене вершкове масло.
У тісто додаються горіхи, які можна подрібнити в блендері.
Спершу розкладіть яблука внизу, залийте їх тістом, накрийте кришкою і відправте на невеликий вогонь.
Поставте пиріг випікатись близько 40 хвилин, залежно від вашої сковороди.
Подавайте шарлотку з горіхами до чаю. Ароматний пиріг з яблуками, зі смаком карамелі та горіхів сподобається вашим гостям.
Смачного!
Прання постільної білизни і рушників є невід’ємною частиною підтримки чистоти та гігієни у домі. Важливо не лише регулярно проводити цей процес, але й правильно обирати температуру прання, адже саме вона впливає на якість очищення, знищення бактерій, п...
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...