Шарлотка на сковороді не гірша, ніж у духовці, передають Патріоти України.
Соковитий пишний пиріг із смаком волоського горіха сподобається дорослим та дітям. Це ідеальна випічка для сніданку та чаювання.
Для приготування потрібно: 300 грам борошна, чайна ложка соди, 200 мілілітрів кефіру, три яблука, половина чайної ложки солі, два яйця, 80 грам масла, 150 грам цукру, чайна ложка ванільного цукру, волоські горіхи для начинки.
Як готувати
Потрібно вимити та нарізати яблука великими шматочками.
Сковорідку, в якій ми будемо запікати, щедро змащуємо вершковим маслом, щоб тісто не прилипало. Посипте дно сковорідки цукром, щоб після випікання на пирозі утворилася скоринка.
В мисці змішайте яйця, цукор і ванільний цукор та збийте змішувачем.
Налийте кефір у масу до яєць і знову збийте. Додайте просіяне борошно.
Замісіть тісто і влийте в нього розтоплене вершкове масло.
У тісто додаються горіхи, які можна подрібнити в блендері.
Спершу розкладіть яблука внизу, залийте їх тістом, накрийте кришкою і відправте на невеликий вогонь.
Поставте пиріг випікатись близько 40 хвилин, залежно від вашої сковороди.
Подавайте шарлотку з горіхами до чаю. Ароматний пиріг з яблуками, зі смаком карамелі та горіхів сподобається вашим гостям.
Смачного!
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...