Шарлотка на сковороді не гірша, ніж у духовці, передають Патріоти України.
Соковитий пишний пиріг із смаком волоського горіха сподобається дорослим та дітям. Це ідеальна випічка для сніданку та чаювання.
Для приготування потрібно: 300 грам борошна, чайна ложка соди, 200 мілілітрів кефіру, три яблука, половина чайної ложки солі, два яйця, 80 грам масла, 150 грам цукру, чайна ложка ванільного цукру, волоські горіхи для начинки.
Як готувати
Потрібно вимити та нарізати яблука великими шматочками.
Сковорідку, в якій ми будемо запікати, щедро змащуємо вершковим маслом, щоб тісто не прилипало. Посипте дно сковорідки цукром, щоб після випікання на пирозі утворилася скоринка.
В мисці змішайте яйця, цукор і ванільний цукор та збийте змішувачем.
Налийте кефір у масу до яєць і знову збийте. Додайте просіяне борошно.
Замісіть тісто і влийте в нього розтоплене вершкове масло.
У тісто додаються горіхи, які можна подрібнити в блендері.
Спершу розкладіть яблука внизу, залийте їх тістом, накрийте кришкою і відправте на невеликий вогонь.
Поставте пиріг випікатись близько 40 хвилин, залежно від вашої сковороди.
Подавайте шарлотку з горіхами до чаю. Ароматний пиріг з яблуками, зі смаком карамелі та горіхів сподобається вашим гостям.
Смачного!
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...