Оцінять всі! Варення з черешні - неймовірно смачно

Варення з черешні - одне із найсмачніших. Дивно, що його не так просто знайти у продажу. Вихід один - зварити самим. Це досить просто. А насолоджуватись варенням зможете не один день.

Варення смакує до чаю, з ним можна подавати оладки та сирники, або ж ванільне чи вершкове морозиво. Рецептом смаколика поділилась кулінарка Альона Рубльова, яка пропонувала незвичні композиції для варення.

- Це варення дуже смачне, — говорить Альона Рубльова. — Спробуйте приготувати — і впевнитесь особисто. Готується смаколик досить просто.

Варення з черешні
  • черешня 0.5 кг
  • цукор 0.5 кг
  • апельсин 1
  • коньяк 50 мл
  • кориця — пів чайної ложки меленої
  • лимонна кислота на кінчику ножа

Черешню помити, видалити кісточки, збризнути коньяком та засипати цукром. Залишити на ніч, щоб виділився сік та проварити 5 хвилин і відставити. Очищений апельсин порізати на шматочки, додати до черешні, знову проварити 5 хвилин.

Відставити до повного охолодження. Проварити ще раз протягом 10 хвилин, додавши пів чайної ложки меленої кориці та трохи лимонної кислоти. І смачного!

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.