Такий рецепт може стати вашим фірмовим. Може й не розповідайте нікому про нього, коли спробуєте. Це дуже смачно, а готується просто, передають Патріоти України.
Саме такі рецепти нас і цікавлять: мінімум зусиль, а результат на відмінно. З келихом холодного пива скибка такого курячого філе — найкраще, що може бути.
Для приготування потрібні такі продукти:
Змішайте всі спеції разом. Філе промийте, просушіть серветками та обваляйте в цій суміші. Викладіть в місткість та накрийте харчовою плівкою. Поставте в холодильник на 24 години.
Через добу дістаньте філе та промийте. Знову просушіть паперовими рушниками. Подрібніть часник та натріть ним філе. Також трохи присипте чорним меленим перцем.
Тепер м’ясо треба загорнути в чисту тонку тканину. Також це може бути марля в кілька шарів або вафельний рушник. Покладіть в холодильник на добу.
За добу м’ясо буде готове. Можна куштувати. Чим тонше наріжете, тим буде смачніше.
З початком теплих днів морозиво повертається на полиці магазинів у всьому різноманітті - з шоколадом, фруктами, вершкове, пломбір та навіть без цукру. Та не все так смачно, як здається. РБК-Україна (проект Styler) розповідає, яке морозиво не варто купу...
Головний ворог автомобільних покришок — швидкість, адже з її збільшенням зростає тертя протектора об асфальт, в колесі підвищується температура та деформується гума. При швидкості понад 100 км/год навантаження на шини подвоюється, особливо на поворотах...