Оцінять всі! В’ялене куряче філе - найкраща закуска до пива

Такий рецепт може стати вашим фірмовим. Може й не розповідайте нікому про нього, коли спробуєте. Це дуже смачно, а готується просто, передають Патріоти України.

Саме такі рецепти нас і цікавлять: мінімум зусиль, а результат на відмінно. З келихом холодного пива скибка такого курячого філе — найкраще, що може бути.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • куряче філе — 3 шт.;
  • перець червоний — 2,5 ч.л.;
  • перець чорний — 4 ч.л.;
  • паприка солодка — 1 с.т.л.;
  • сіль — 3 ст.л.;
  • часник — 4 зубчики.

Як приготувати

Змішайте всі спеції разом. Філе промийте, просушіть серветками та обваляйте в цій суміші. Викладіть в місткість та накрийте харчовою плівкою. Поставте в холодильник на 24 години.

Через добу дістаньте філе та промийте. Знову просушіть паперовими рушниками. Подрібніть часник та натріть ним філе. Також трохи присипте чорним меленим перцем.

Тепер м’ясо треба загорнути в чисту тонку тканину. Також це може бути марля в кілька шарів або вафельний рушник. Покладіть в холодильник на добу.

За добу м’ясо буде готове. Можна куштувати. Чим тонше наріжете, тим буде смачніше.

Є чарівні звички! Як схуднути, не відмовляючи собі в смачному

субота, 28 вересень 2024, 12:30

Найефективніший підхід до схуднення полягає в ігноруванні модних трендів і зосереджені на надійних принципах здорового харчування. Щоб попрощатися із зайвими кілограмами, варто додати свого раціону корисні та поживні продукти, а також - активність, пер...

Відчуваєте "вічну втому"? Ось що стоїть за відчуттям виснаження і як з цим боротися

субота, 28 вересень 2024, 10:30

Сон є критично важливим для вашого здоров’я та загального самопочуття. Якщо ви не забезпечите своєму тілу достатню кількість відпочинку, це може мати негативний вплив на фізичний стан, концентрацію та поведінку, передають Патріоти України. Згідно з да...