Скоро почнеться сезон молодої картоплі. Цей рецепт вам сподобається, зберігайте, щоб не загубили. Дуже смачна страва, неможливо відірватися, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для поливки:
Приготування:
Вимийте ретельно картоплю й висушіть її. Чистити непотрібно. У посудині змішайте олію, сіль, перець, копчену паприку, сушений часник й змішайте з картоплею. Викладіть у форму для запікання.
Поставте у духовку запікати на 25 хвилин при температурі 200 градусів. Після цього включіть режим з обдувом й на цьому режимі готуйте ще 10 хвилин до хрумкої скоринки. Полийте картоплю поливкою з олії та кропу з часником. Смачного!
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...