Овоч буде погано рости і псуватись! Що не можна саджати поряд з кабачками

Саме зараз триває активний сезон висадки кабачків. За такою культурою досить просто доглядати. Але дуже важливо посадити кабачки поряд з правильними овочами, щоб вони не перешкоджали росту один-одного, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, з якими овочами поряд не можна садити кабачки. Якщо дотримуватись цих рекомендацій – ви отримаєте якісні свіжі плоди, які активно можна буде використовувати для приготування різноманітних страв.

Огірки

Кабачки та огірки – це овочі з одного сімейства. Тому їм потрібна однакова кількість поживних речовин з ґрунту. Також, простір. В результаті може виникнути конкуренція, а також є ризик того, що плоди будуть обмінюватись хворобами.

Гарбуз

Тут досить схожа ситуація до огірків. Гарбуз розростається так само, які кабачок. Культури почнуть взаємодіяти в негативно впливати один на одного.

Картопля

Картопля – це плід, який потребує дуже багато поживних речовин. А кабачок буде цьому перешкоджати. І якісного врожаю з обох цих овочів чекати не варто.

Помідори

Помідори – це досить специфічна культура, яка потребує особливого догляду: підв'язування. мульчування. А це все може затінювати кабачки. які ростуть низько. Також, є ризик передачі різноманітних хвороб та комах.

Дуже смачно! Як приготувати чизкейк зі згущеним молоком без випікання

п’ятниця, 10 травень 2024, 11:09

Солодкі пироги та чизкейки не завжди треба випікати. Певні рецепти дають можливість отримати бездоганний виріб й без термічної обробки. Пропонуємо вам спробувати приготувати чизкейк зі згущеним молоком. Надзвичайно смачний рецепт. Для приготування потр...

Все досить просто! ТОП-4 дієві способи підвищити гемоглобін

п’ятниця, 10 травень 2024, 10:44

Гемоглобін - залізовмісний білок, що відповідає за перенесення кисню по організму. Його низький рівень у крові пов'язаний з кількома видами анемії різного ступеня тяжкості. Слабкість, задишка, запаморочення лише деякі симптоми, характерні для людей з н...