Пакет у пральній машині робить чудеса - лайфхак, який варто спробувати

На перший погляд, порада покласти поліетиленовий пакетик у пральну машину разом із речами може здатися дивною, як і порада насипати в барабан перед пранням чорний перець. Але насправді цей лайфхак допоможе зробити речі чистішими та навіть заощадити пральний порошок, передають Патріоти України.

Користь для пральної машини

Часто відбувається так, що пральна машина не може злити воду. Це буває, якщо слив забивається ворсом, волоссям або шерстю домашніх тварин. Якщо класти пакет у барабан, то все сміття під час прання збиратиметься саме в ньому.

Економія

А ще хитрість із пакетом допоможе економити порошок. Під час кручення барабана він добре розмішуватиме мийний засіб і він ідеально розчиниться. Пакет знизить споживання порошку та покращить якість прання.

Речі будуть чистішими

По-перше, добре розчинений мийний засіб не зможе залишити слідів на речах. По-друге, кульок у барабані як магніт притягне до себе все сміття — волосся, ворс, шерсть.

Зверніть увагу!

  • Пакетик має бути без написів та малюнка. В ідеалі – безбарвний.
  • Температура води для прання з пакетом має бути не вищою за 40 градусів. В іншому випадку пакет може розплавитись.
  • Потрібно брати пакет-майку. Маленький тонкий кульок не зможе виконати свою функцію. До того ж його може засмоктати у злив.

Психологічний тест! Оберіть карту - і дізнайтеся, які зміни очікують вас в особистому житті

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:07

Часто романтичні відносини не відрізняються стабільністю. Тому непогано було б знати, які зміни чекають на вас у майбутньому, передають Патріоти України. Щоб не бігати до ворожок і не користуватися сумнівними ритуалами, пропонуємо пройти тест, який ро...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...