
Популярний і улюблений усіма українцями кухар Євген Клопотенко пропонує приготувати вдома справжню медову пахлаву. Рецепт ласощів з'явився в Telegram-каналі кулінара, передають Патріоти України.
"Сьогодні навчу вас готувати трушну медову пахлаву. З тіста філо, меду і волоських горіхів. За бажанням можна взяти фісташки й уявляти, що ви в Туреччині на відпочинку. Обережно лише пальці не покусайте, тому що буде дуже смачно", - описав рецепт Клопотенко.
Дивіться на відео, Як правильно намазати тісто сиропом і додати горіхи. Приємного апетиту!
Щоб вирощена цибуля пролежала до весни, потрібно правильно зберігати урожай. По-перше, цибулини мають бути повністю сухими, щільними, без пошкоджень та слідів гнилі, передають Патріоти України. Зберігати також потрібно у сухому приміщенні. Й забезпечит...
Для одних кава - це початок дня, для інших - заряд енергії, який захищає від хвороб серця та післяобіднього спаду концентрації. Та виявляється, що, випивши свій улюблений напій, можна з насолодою подрімати. Це звучить парадоксально, адже як можна засну...