Популярний і улюблений усіма українцями кухар Євген Клопотенко пропонує приготувати вдома справжню медову пахлаву. Рецепт ласощів з'явився в Telegram-каналі кулінара, передають Патріоти України.
"Сьогодні навчу вас готувати трушну медову пахлаву. З тіста філо, меду і волоських горіхів. За бажанням можна взяти фісташки й уявляти, що ви в Туреччині на відпочинку. Обережно лише пальці не покусайте, тому що буде дуже смачно", - описав рецепт Клопотенко.
Дивіться на відео, Як правильно намазати тісто сиропом і додати горіхи. Приємного апетиту!
Ви щойно щільно повечеряли, але все одно тягне до чогось солодкого? Багато людей відчувають таке бажання, і це не дивно. Але чому навіть при повному шлунку організм продовжує вимагати солодощів, передають Патріоти України. Одне з основних пояснень — фе...
Скільки годин потрібно чекати між сніданком і обідом? Чи варто перекушувати дрібними порціями або краще дати шлунку перепочити? Відповідь на це питання давно шукають не тільки дієтологи, а й науковці. І ось що вони радять, передають Патріоти України. Д...