Популярний і улюблений усіма українцями кухар Євген Клопотенко пропонує приготувати вдома справжню медову пахлаву. Рецепт ласощів з'явився в Telegram-каналі кулінара, передають Патріоти України.
"Сьогодні навчу вас готувати трушну медову пахлаву. З тіста філо, меду і волоських горіхів. За бажанням можна взяти фісташки й уявляти, що ви в Туреччині на відпочинку. Обережно лише пальці не покусайте, тому що буде дуже смачно", - описав рецепт Клопотенко.
Дивіться на відео, Як правильно намазати тісто сиропом і додати горіхи. Приємного апетиту!
Інструкторка з водіння Хлоя Міллер-Ейрд із південно-західного Лондона поділилася у TikTok своїм досвідом після покупки першого електромобіля. Вона розповіла про речі, про які не знала раніше, і дала важливі поради для тих, хто розглядає придбання елект...
Вибір кухонних меблів - це рішення на роки, тому колір має надзвичайне значення. Інтенсивний, глянцевий червоний сьогодні - це синонім поганого смаку. Такий дизайн нагадує меблі з початку 2000-х, виглядає застарілим, дешевим і без смаку. На червоних фа...