Куряче філе попередньо маринується в йогурті з гірчицею, кисле
середовище йогурту (можна замінити сметаною) розм'якшує філе і робить
його більш соковитим. Роками перевірене поєднання курки, печериць і сиру
нікого не залишить байдужим, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Відбиваємо куряче філе. Змішуємо йогурт (сметану) з гірчицею, натираємо філе, залишаємо маринуватися.
2. Дрібним кубиком нарізаємо 1 цибулину і гриби.
3. На рослинній олії обсмажуємо цибулю, додаємо гриби та смажимо до готовності.
4. Дрібно нарубаємо петрушку і часник.
5. На тертці натерти сир.
6. Гриби та цибулю солимо на свій смак, додаємо часник, петрушку, сир, перемішуємо і знімаємо з вогню.
7. Філе викладаємо нахлист один на одного і по центру викладаємо
начинку і скручуємо рулет. Скріплюємо зубочистками та відправляємо в
форму швом вниз.
8. Випікаємо при 180 градусах 20-30 хвилин.
Смачного!
Власників собак застерігають від годування своїх улюбленців відходами їжі, які можуть містити один поширений інгредієнт, що використовується у величезній кількості страв. Загальновідомо, що собаки не можуть їсти багато продуктів, які їдять люди, таких ...
Визначити свої сильні сторони можна за допомогою одного простого завдання. Цей швидкий психологічний тест не потребує складних обчислень чи довгих відповідей - достатньо лише подивитися на картинку й чесно відповісти, що ви побачили першим, передають П...