Пальчики оближеш! Ніжний рулет з курки та грибною начинкою - нереально смачні і соковиті

Куряче філе попередньо маринується в йогурті з гірчицею, кисле середовище йогурту (можна замінити сметаною) розм'якшує філе і робить його більш соковитим. Роками перевірене поєднання курки, печериць і сиру нікого не залишить байдужим, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Куряче філе — 2 шт.
  • Печериці — 10 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Сир — 30 грамів
  • Рослинна олія — 2 ст.л.
  • Йогурт або сметана — 1 ст.л.
  • Гірчиця — 1 ст.л.
  • Петрушка — 1 ст.л.
  • Часник — 1 зубчик
  • Сіль — на свій смак
  • Чорний перець — на свій смак

Приготування

1. Відбиваємо куряче філе. Змішуємо йогурт (сметану) з гірчицею, натираємо філе, залишаємо маринуватися.
2. Дрібним кубиком нарізаємо 1 цибулину і гриби.
3. На рослинній олії обсмажуємо цибулю, додаємо гриби та смажимо до готовності.
4. Дрібно нарубаємо петрушку і часник.
5. На тертці натерти сир.
6. Гриби та цибулю солимо на свій смак, додаємо часник, петрушку, сир, перемішуємо і знімаємо з вогню.
7. Філе викладаємо нахлист один на одного і по центру викладаємо начинку і скручуємо рулет. Скріплюємо зубочистками та відправляємо в форму швом вниз.
8. Випікаємо при 180 градусах 20-30 хвилин.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Народні прикмети на 8 листопада: Чому українці так шанують архістратига Михаїла

субота, 8 листопад 2025, 0:38

У день Собору архистратига Михаїла помоліться за військових і побудьте з сім'єю. Православне свято 8 листопада за новим календарем (21 листопада за старим) - Собор Архістратига Михаїла, якого в Писанні називають "князем", "вождем воїнства Господнього" ...

Все просто! Як повернути блиск склянкам після посудомийки

п’ятниця, 7 листопад 2025, 18:42

Багато господинь стикаються з тим, що після миття скляний посуд має тьмяний вигляд, з білим нальотом або розводами. Навіть полірування не допомагає. Фахівці пояснюють, що причина часто криється не в засобах для миття, а в жорсткій воді, яка містить над...