Сало - вже давно є традиційною закускою для жителів пострадянського простору. Варіантів його приготування існує величезна безліч. Спробуйте спосіб у пакеті, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте шматок сала на невеликі шматочки.
У тарілці приготуйте суміш зі спецій. Висипте приправу для сала, додайте трохи приправи для шашлику, цукор, сіль. Обваляйте шматки сала з усіх боків в спеціях і перекладіть в поліетиленовий пакет. Туди ж відправте залишки спецій і мелений перець.
Додайте дрібно рубаний часник, перемішайте між шматками сала. Зав'яжіть пакет, щоб запобігти виходу жиру і потрапляння води. Можна одягнути зверху додатковий пакет.
Покладіть його в воду. Поставте на вогонь. Доведіть до кипіння з накритою кришкою. Варіть протягом 1 години 20 хвилин на середньому вогні. Вимкніть вогонь і залиште до повного охолодження води.
Приготоване сало перекладіть в контейнер. Помістіть в холодильник.
Залишки жиру з приправами і часником перекладіть в окремий контейнер і використовуйте при приготуванні інших страв.
Повний рецепт у відео нижче.
Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...
Печінка — це важливий орган, який легко пошкодити певною їжею та нездоровим раціоном. Зокрема, алкоголь може спричинити жирову хворобу, а шкідлива їжа часто призводить до неалкогольної жирової хвороби печінки, яка може вплинути на її функцію, передають...