Сало - вже давно є традиційною закускою для жителів пострадянського простору. Варіантів його приготування існує величезна безліч. Спробуйте спосіб у пакеті, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте шматок сала на невеликі шматочки.
У тарілці приготуйте суміш зі спецій. Висипте приправу для сала, додайте трохи приправи для шашлику, цукор, сіль. Обваляйте шматки сала з усіх боків в спеціях і перекладіть в поліетиленовий пакет. Туди ж відправте залишки спецій і мелений перець.
Додайте дрібно рубаний часник, перемішайте між шматками сала. Зав'яжіть пакет, щоб запобігти виходу жиру і потрапляння води. Можна одягнути зверху додатковий пакет.
Покладіть його в воду. Поставте на вогонь. Доведіть до кипіння з накритою кришкою. Варіть протягом 1 години 20 хвилин на середньому вогні. Вимкніть вогонь і залиште до повного охолодження води.
Приготоване сало перекладіть в контейнер. Помістіть в холодильник.
Залишки жиру з приправами і часником перекладіть в окремий контейнер і використовуйте при приготуванні інших страв.
Повний рецепт у відео нижче.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...