Палички з ніжного курячого філе з апетитною хрусткою скоринкою - не залишать байдужим нікого

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачної закуски, яка сподобається абсолютно всім, передають Патріоти України.

Готуються вони простіше простого. Ви з легкістю зможете приготувати їх і до святкового столу. Їх зметуть в першу чергу. Рекомендуємо всім спробувати.

Потрібні інгредієнти:

  • 500 г курячого філе
  • 1 столова ложка панірувальних сухарів
  • 100 мл кефіру
  • 3 столові ложки кунжуту
  • 2 зубчики часнику
  • 2 чайні ложки меленої паприки
  • сіль і чорний мелений перець за смаком

Починаємо процес:

  1. В першу чергу зворотною стороною ножа відбиваємо куряче філе. Нарізаємо довгими шматочками. Товщина повинна бути 2-3 см.
  2. В окремій ємності об'єднуємо панірувальні сухарі, кунжут, паприку, сіль і чорний мелений перець. Добре перемішуємо.
  3. Продавлюємо через прес часник і об'єднуємо з кефіром. Перемішуємо все.
  4. Тепер кожен шматочок занурюємо в кефір. Після чого обвалюємо в підготовленій суміші з панірувальних сухарів.
  5. Потім відправляємо на розігріту сковороду з рослинною олією обсмажуватися до золотистої скоринки.
  6. До столу подаємо з улюбленим соусом.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Ви бачите цього хижака? Сніжний барс ховається на фото - знайти його можуть лише найуважніші

вівторок, 15 липень 2025, 23:10

На перший погляд здається, що перед вами - звичайний гірський схил. Але уважніше придивіться: на цьому фото заховався сніжний барс, що крадеться до своєї здобичі, передають Патріоти України. Завдяки своїй плямистій сірій шерсті з білим животом, "привид...

Не робіть помилок! У каструлі з якого металу категорично не можна варити варення

вівторок, 15 липень 2025, 19:05

Плануєте варити варення? Оберіть правильний посуд - інакше замість корисної солодкої смакоти отримаєте отруйну суміш, передають Патріоти України. . Під час варіння фруктів виділяється кислота, яка вступає в реакцію з алюмінієм. У результаті утворюютьс...