Палички з ніжного курячого філе з апетитною хрусткою скоринкою - не залишать байдужим нікого

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачної закуски, яка сподобається абсолютно всім, передають Патріоти України.

Готуються вони простіше простого. Ви з легкістю зможете приготувати їх і до святкового столу. Їх зметуть в першу чергу. Рекомендуємо всім спробувати.

Потрібні інгредієнти:

  • 500 г курячого філе
  • 1 столова ложка панірувальних сухарів
  • 100 мл кефіру
  • 3 столові ложки кунжуту
  • 2 зубчики часнику
  • 2 чайні ложки меленої паприки
  • сіль і чорний мелений перець за смаком

Починаємо процес:

  1. В першу чергу зворотною стороною ножа відбиваємо куряче філе. Нарізаємо довгими шматочками. Товщина повинна бути 2-3 см.
  2. В окремій ємності об'єднуємо панірувальні сухарі, кунжут, паприку, сіль і чорний мелений перець. Добре перемішуємо.
  3. Продавлюємо через прес часник і об'єднуємо з кефіром. Перемішуємо все.
  4. Тепер кожен шматочок занурюємо в кефір. Після чого обвалюємо в підготовленій суміші з панірувальних сухарів.
  5. Потім відправляємо на розігріту сковороду з рослинною олією обсмажуватися до золотистої скоринки.
  6. До столу подаємо з улюбленим соусом.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Народні прикмети на 8 листопада: Чому українці так шанують архістратига Михаїла

субота, 8 листопад 2025, 0:38

У день Собору архистратига Михаїла помоліться за військових і побудьте з сім'єю. Православне свято 8 листопада за новим календарем (21 листопада за старим) - Собор Архістратига Михаїла, якого в Писанні називають "князем", "вождем воїнства Господнього" ...

Все просто! Як повернути блиск склянкам після посудомийки

п’ятниця, 7 листопад 2025, 18:42

Багато господинь стикаються з тим, що після миття скляний посуд має тьмяний вигляд, з білим нальотом або розводами. Навіть полірування не допомагає. Фахівці пояснюють, що причина часто криється не в засобах для миття, а в жорсткій воді, яка містить над...