Печеня із курки з овочами та печерицями у горщиках - надзвичайна смакота!

Апетитна печеня із курки з овочами та печерицями, запечена в керамічних горщиках, - смачна, ситна та легка страва. Рецепт від дієтолога Світлани Фус, зазначають Патріоти України.

Як приготувати печеню у горщиках
1. Нарізаємо гриби
2. Нарізаємо цибулю та моркву
3. Розігріваємо в пательні олію і обсмажуємо моркву
4. Нарізаємо тонкими полосками куряче філе
5. Додаємо гриби та обсмажуємо
6. Очищуємо від шкірки корінь селери і нарізаємо його соломкою
7. Додаємо до грибів селеру та курку, обсмажуємо, солимо та перчимо
8. Додаємо часник

10. Перекладаємо печеню в керамічні горщики і доливаємо трохи води

11. Запікаємо печеню в добре розігрітій духовці протягом 40 хвилин Печеня у горщиках з куркою готова!

Є простий секрет! Як зупинити нічну тягу до їжі

субота, 1 листопад 2025, 9:49

Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...

Шкірка не трісне! Як правильно зварити картоплю "в мундирі"

субота, 1 листопад 2025, 7:44

Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...