Апетитна печеня із курки з овочами та печерицями, запечена в керамічних горщиках, - смачна, ситна та легка страва. Рецепт від дієтолога Світлани Фус, зазначають Патріоти України.
10. Перекладаємо печеню в керамічні горщики і доливаємо трохи води
11. Запікаємо печеню в добре розігрітій духовці протягом 40 хвилин Печеня у горщиках з куркою готова!
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...