Печеня із курки з овочами та печерицями у горщиках - надзвичайна смакота!

Апетитна печеня із курки з овочами та печерицями, запечена в керамічних горщиках, - смачна, ситна та легка страва. Рецепт від дієтолога Світлани Фус, зазначають Патріоти України.

Як приготувати печеню у горщиках
1. Нарізаємо гриби
2. Нарізаємо цибулю та моркву
3. Розігріваємо в пательні олію і обсмажуємо моркву
4. Нарізаємо тонкими полосками куряче філе
5. Додаємо гриби та обсмажуємо
6. Очищуємо від шкірки корінь селери і нарізаємо його соломкою
7. Додаємо до грибів селеру та курку, обсмажуємо, солимо та перчимо
8. Додаємо часник

10. Перекладаємо печеню в керамічні горщики і доливаємо трохи води

11. Запікаємо печеню в добре розігрітій духовці протягом 40 хвилин Печеня у горщиках з куркою готова!

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...