Печеня із курки з овочами та печерицями у горщиках - надзвичайна смакота!

Апетитна печеня із курки з овочами та печерицями, запечена в керамічних горщиках, - смачна, ситна та легка страва. Рецепт від дієтолога Світлани Фус, зазначають Патріоти України.

Як приготувати печеню у горщиках
1. Нарізаємо гриби
2. Нарізаємо цибулю та моркву
3. Розігріваємо в пательні олію і обсмажуємо моркву
4. Нарізаємо тонкими полосками куряче філе
5. Додаємо гриби та обсмажуємо
6. Очищуємо від шкірки корінь селери і нарізаємо його соломкою
7. Додаємо до грибів селеру та курку, обсмажуємо, солимо та перчимо
8. Додаємо часник

10. Перекладаємо печеню в керамічні горщики і доливаємо трохи води

11. Запікаємо печеню в добре розігрітій духовці протягом 40 хвилин Печеня у горщиках з куркою готова!

Хочете мозок, як у 20 років? Дослідження дає простий рецепт

вівторок, 26 серпень 2025, 17:15

Вчені з Медичного коледжу штату Пенсильванія показали: для когнітивної молодості мозку зовсім не потрібні складні вправи чи високотехнологічні методи - достатньо звичайного руху, передають Патріоти України. 204 дорослі віком 40–65 років протягом 9 днів...

Не робіть помилок! Як правильно варити рис, щоб він не злипався і не горів

вівторок, 26 серпень 2025, 16:56

Варений гарячий рис - найкраща страва для обіду, вечері. Але дуже часто при приготуванні рис стає як каша, злипається і втрачає приємний смак, передають Патріоти України. Кулінар розповів в Instagram, як правильно варити рис, щоб він був розсипчастим і...