Печиво за цим рецептом виходить дуже ніжним, повітряним і буквально тане в роті, передають Патріоти України.
Склад і приготування максимально прості, тому випічка займе не так багато часу. А ще печиво виходить дуже смачним, з приємним ванільним присмаком і ароматом, довго зберігає свіжість і легкість.
Домашнє пісочне печиво на сметані — відмінне доповнення до чаювання для всієї родини, тому давайте його швидше приготуємо, щоб можна було пригостити рідних і близьких!
Інгредієнти:
Приготування:
Якщо ви втомилися від того, що картопля швидко проростає або стає зморщеною, Tesco поділилися простим лайфхаком, який допоможе зберегти її свіжою на шість місяців довше, передають Патріоти України. Головні поради для довгого зберігання картоплі:. Карто...
Смажена курка - класика домашньої кухні, але часто вона виходить сухою або без смаку. Експерти розповіли, як зробити курку соковитою, ароматною і з хрусткою скоринкою, передають Патріоти України. Перед смаженням замаринуйте курку. Для цього можна викор...