Печиво за 26 грн - найпростіший рецепт домашньої випічки із доступних інгредієнтів

Печиво можна швидко приготувати у домашніх умовах. Смак залежатиме від фантазії господарки, яка може доповнити випічку новими інгредієнтами. Однак можна скористатися найпростішим рецептом - і десерт до чаю чи кави обійдеться менш ніж у 30 гривень, передають Патріоти України.

Пісочне печиво люблять дорослі та діти, воно готується нашвидкуруч і не потребує великих фінансових вкладень. Відомий кулінарний блогер Лілія Цвіт поділилася своїм рецептом. Вона розповіла на каналі у YouTube, як отримати півкілограма ароматної та смачної випічки.

Інгредієнти

• 1 яйце (3,45 грн)
• вода – 100 мл
• 100 мл соняшникової олії (7 грн)
• 2 пакетики ванільного цукру по 16 г (3 грн)
• 350 г борошна (6 грн)
• 2 ч. л. розпушувача (3 грн)
• 50 г цукрової пудри (4 грн)

Вартість майбутнього пісочного печива становитиме лише 26,45 грн. Ціни вказані на сайті всеукраїнської торгової мережі супермаркетів АТБ станом на 30 травня.

Рецепт печива

Змішайте у глибокій ємності яйце, соняшникову олію та воду, додайте ванільний цукор і добре перемішайте.

Пшеничне борошно потрібно просіяти і змішати з розпушувачем. Додайте її до рідких компонентів тесту двома частинами. Замісіть тісто – спочатку можна використати ложку, а потім вимішати руками. Повинно вийти м'яке та еластичне тісто.

Застеліть лист пергаментним папером. Відривайте невеликі шматочки тіста і формуйте з нього джгутики. Тісто можна розкотити та вирізати із нього фігурки будь-якої форми – за бажанням.

Печиво потрібно випікати близько півгодини за температури 170-180 градусів. Перед подачею його потрібно обваляти у цукровій пудрі. Ідеальне доповнення до кави, чаю чи какао готове. Смачного!

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...