Печиво за рецептом знаменитої кав'ярні Starbucs - готується легко та з доступних продуктів

Приголомшливе розсипчасте та дуже ніжне печиво за рецептом знаменитої кав'ярні Starbucs стане чудовим доповненням до ранкової чашки кави, передають Патріоти України.

Нотки кориці та горіхи надають випічці особливого осіннього смаку. Великою перевагою рецепта є те, що тісто можна заморозити та зберігати в морозильнику, тому радимо готувати одразу подвійну або навіть потрійну порцію, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • жовток — 2 шт;
  • вершкове масло — 120 гр;
  • цукрова пудра — 100 гр;
  • борошно — 200-230 гр;
  • будь-які горіхи — 100 гр;
  • шоколад — 60 гр;
  • кориця -1 ч. л;
  • розпушувач — 0,5 ч.л;
  • сіль — щіпка;
  • ванілін — щіпка.

Приготування:

У великій мисці з'єднайте розм'якшене вершкове масло, сіль, ванілін, цукрову пудру та жовтки. Перемішайте продукти до одержання маси з однорідною консистенцією.

По частинах введіть борошно, змішане з розпушувачем, і замісіть м'яке однорідне тісто. Додайте до тіста шоколад і горіхи і ретельно перемішайте інгредієнти.

За допомогою харчової плівки сформуйте із тіста щільну «ковбаску». Покладіть тісто в морозильну камеру на 40-45 хвилин.

Замерзле тісто розріжте на порційні печива товщиною приблизно 1,5 см.

Випікайте печиво в добре розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.

Аромат на кухні стоятиме просто приголомшливий!

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...