Пекельна спека чи зливи: Що може розповісти про вас улюблена погода?

Яка погода вам ближче до душі? Оберіть зі списку свою улюблену та прочитайте пояснення, передають Патріоти України.

потужний вітер;

повний штиль;

пекельна спека;

комфортне тепло;

сильний град;

сонячний і ясний день;

похмурий день;

гроза і злива;

тихий дощ;

прохолодний день.

Потужний вітер

Ви народжені боротися із труднощами. Причому перепони й аврали ви створюєте собі самі. Ці перешкоди ви ставите собі неусвідомлено та часто для того, щоб, подолавши їх, відчути смак перемоги.

Повний штиль

Можна було б подумати, що як любитель комфортних погодних умов ви прагнете до зручності. Однак насправді нічого для цього не робите, тому що відчуваєте комфорт за будь-яких обставин. Ви не любите змін, водночас і консерватором вас назвати не можна, адже завдяки ясному розуму ви вмієте підлаштовуватися під мінливі умови.

Пекельна спека

Ви людина, яка не поспішає розв'язувати проблеми. Ймовірно, ви часто говорите: «Якось воно буде», «Бог дасть» або «Від долі нікуди не дінешся». Також не виключено, що сильну спеку ви віддаєте перевагу ще й тому, що у вашому організмі є гормональний дисбаланс. Тож у таку погоду не зайвим буде відвідати ендокринолога.

Комфортне тепло

Ви любитель передбачуваності. Тож довго відходите від несподіванок. Ви залежите від погоди не тільки за вікном, але і від тієї, що створює ваше оточення. Бажаючи комфорту собі, ви вважаєте, що іншим він теж життєво важливий. Тому в житті ви часто підсовуєте парасольку людині, якій хочеться пройтися під дощем без «засобів захисту».

Сильний град

Ви людина, яка любить попліткувати та позаздрити. Ви не будете собою, якщо не відзначите складки жиру, розглядаючи обновку колеги, або не скажете в гостях: «Піца була б непогана, якби не дешева шинка».

Сонячно і ясно

Іноді ви не впевнені у собі. Через що ви нерідко керуєтеся не своїм «хочу», а тим, що «треба» іншим. Ви любите, щоб вас хвалили, бо саме від цього залежить ваш настрій. Сонце ви підсвідомо любите за те, чого не вистачає вам у житті.

Похмуро

Ви небагатослівна людина, яка не робить зайвих рухів та має критичне мислення. У будь-якій ситуації у вас абсолютно здоровий погляд. Ваші цілі завжди максимально конкретизовані.

Гроза і злива

Вас стомлює передбачуваність, тому ваші вчинки бувають емоційними, а рішення — спонтанними. Не можна сказати, що ви революціонер по життю, адже як тільки ви отримуєте свою дозу адреналіну, знову без особливого жалю повертаєтеся до рутинного способу життя.

Тихий дощ

Ви людина, яка постійно впроваджує в життя свої ідеї, а не лише мріє. Ви романтичні, але не «ботаніки», а управлінці. Пропри свій м’який характер, ви задаєте тон як в особистому житті, так і в професійній сфері.

Прохолодний день

Ви – людина-виклик, яка любить дивувати всіх навколо. Крім того, ви сповідуєте принцип Баби-яги, яка завжди проти там, де інші одностайно згодні. А ще ви надовго можете «застигати» у часі, впиваючись минулим і абсолютно не цікавлячись завтрашнім днем.

Психологічний тест: Ось що шепоче ваша підсвідомість

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:12

Всередині вас завжди не вщухають перемовини між позитивним станом і депресивними емоціями, думками про роботу та спокійним відпочинком, занадтою відвертістю та збереженням таємниць, передають Патріоти України. Якщо Ви вважаєте, що вмієте вдало прихов...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо обмазувати м’ясо медом перед запіканням

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:15

Перед викладанням сирого м’яса на сковороду або перед відправленням продукту в духовку кулінари зазвичай обробляють їжу. У більшості випадків мова йде про паніровку або маринування. Проте досвідчені господині знайшли ще один цікавий спосіб попередньої ...