Перед нею не встояти! Рецепт домашньої картоплі по-селянськи в духовці

Ароматна та хрумка картопля по-селянськи - універсальна страва, яка може подаватись до столу як з соусом, так і з рибою чи м'ясом, передають Патріоти України.

Картопля по-селянськи, мабуть, одна із найпопулярніших страв, яку можна приготувати з цього продукту. Ми підготували для вас рецепт картоплі по-селянськи в духовці, за бажанням ви можете додати більше часнику або спецій.

Саме приготування картоплі в духовці робить цю страву корисною, низькокалорійною та зі збереженням вітамінів у продукті. Готувати страву дуже легко і швидко, а подавати картоплю по-селянськи можна як до овочевих страв, так і до м'ясних.

Як приготувати картоплю по-селянськи вдома

  1. Ретельно помийте картоплю водою, почистіть щіточкою та ще раз помийте водою. Розріжте картоплю на 4 частини та перекладіть у пакет.
  2. Всипте до картоплі спеції та олію й ретельно перемішайте всі інгредієнти в пакеті.
  3. Викладіть картоплю на деко та випікайте в духовці при 200 градусах 20 хвилин. Додайте часник та випікайте ще 5-10 хвилин до готовності. Смачного!

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...