Картопляники (або на польський манер зрази) – дуже популярна в Україні страва. Начиняють картопляні котлети чим завгодно: м'ясом, сиром, грибами, навіть шпинатом.
Зрази швидко готуються, і до процесу їх формування можна залучити дітей. А щоб картопляне тісто не липло до рук, змочіть руки водою.
Зрази з картоплі / Фото Яни Станішевської
Приготування:
Вважається, що традиційну українську страву обов'язково потрібно настоювати, інакше смак буде "не той". Дізнайтеся, як зберігати борщ правильно, передають Патріоти України. Перша страва, зварена на м'ясному бульйоні, має термін придатності 72 години. П...
Чи можна працювати у Світлий тиждень після Пасхи, передають Патріоти України. Великдень є одним з найбільших християнських свят. Тиждень після Великодня отримав назву Світлого тому, що в ці дні у храмах лишаються відкритими Царські Ворота на знак того,...