
Картопляники (або на польський манер зрази) – дуже популярна в Україні страва. Начиняють картопляні котлети чим завгодно: м'ясом, сиром, грибами, навіть шпинатом.
Зрази швидко готуються, і до процесу їх формування можна залучити дітей. А щоб картопляне тісто не липло до рук, змочіть руки водою.
Зрази з картоплі / Фото Яни Станішевської
Приготування:

За даними Science in Poland, до 15 тисяч людей щороку помирають від захворювань печінки - часто через те, що патології розвиваються непомітно роками. Однак орган подає перші сигнали набагато раніше, зокрема вранці, передають Патріоти України. Фахівці п...
Лікарі застерігають: поза, у якій ви засинаєте, може показувати, що ваш організм працює в режимі «виживання». За словами фахівчині з нервової системи Лорел Сантьяго, деякі звичні пози - "мумія", "дереволаз", поза ембріона та обіймання подушки - свідчат...