
Картопляники (або на польський манер зрази) – дуже популярна в Україні страва. Начиняють картопляні котлети чим завгодно: м'ясом, сиром, грибами, навіть шпинатом.
Зрази швидко готуються, і до процесу їх формування можна залучити дітей. А щоб картопляне тісто не липло до рук, змочіть руки водою.
Зрази з картоплі / Фото Яни Станішевської
Приготування:

Пончики бувають не лише солодкі, а й із сочевиці та навіть із курячої печінки. Печінкові пончики - це так смачно! А готувати їх дуже просто та легко. Напевно, такої смакоти ви ніколи не куштували. І це тим більше привід їх приготувати, передають Патріо...
Кисла капуста - класика українського осіннього столу: проста, корисна, вітамінна та головне, приготувати її може кожен, навіть без кулінарних дипломів. На сторінці fermerka.ua поділилися перевіреним способом, який передається, здається, від покоління д...