Картопляники (або на польський манер зрази) – дуже популярна в Україні страва. Начиняють картопляні котлети чим завгодно: м'ясом, сиром, грибами, навіть шпинатом.
Зрази швидко готуються, і до процесу їх формування можна залучити дітей. А щоб картопляне тісто не липло до рук, змочіть руки водою.
Зрази з картоплі / Фото Яни Станішевської
Приготування:
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...