
Картопляники (або на польський манер зрази) – дуже популярна в Україні страва. Начиняють картопляні котлети чим завгодно: м'ясом, сиром, грибами, навіть шпинатом.
Зрази швидко готуються, і до процесу їх формування можна залучити дітей. А щоб картопляне тісто не липло до рук, змочіть руки водою.
Зрази з картоплі / Фото Яни Станішевської
Приготування:

Сніданок визначає наш настрій, енергію та здоров’я кишечника. Але не всі ранкові страви однаково корисні, передають Патріоти України. Невеликі зміни у ранковому раціоні можуть значно покращити стан кишечника та загальне самопочуття. Не йдеться про повн...
Ви думали, що вершкове масло - безпечна насолода на сніданок чи у випічці? Лікарі б’ють на сполох: надлишок цього продукту може підвищувати кров’яний тиск та шкодити серцю, передають Патріоти України. Що відбувається: насичені жири у маслі зменшують ви...