Перед такою смакотою не встояти! Як приготувати сосиски в тісті вдома - простий рецепт

Сосиски в тісті - це популярна у всьому світі випічка, яка виникла в Німеччині як страва фастфуду. Варіації цієї страви відомі в багатьох країнах світу. Смак сосиски в тісті з магазину або їдальні добре знайомий будь-якому українцеві. Приготувати смачну ароматну випічку з сосисками можна і вдома, передають Патріоти України.

Класична сосиска в тісті

Інгредієнти:

  • Борошно - 500 г.
  • Вода - 150 мл.
  • Молоко - 100 мл.
  • М'яке вершкове масло - 80 г.
  • Сухі дріжджі - 10 г.
  • Цукор - 50 г.
  • Сіль.
  • Яйця - 2 шт.
  • Сосиски - 20 шт.
  • Жовтки для змазування - 2 шт.

Приготування:

1. Молоко і воду змішати і злегка нагріти на плиті. Додати ложку цукру, дріжджі і три столові ложки борошна. Перемішати вінчиком, накрити рушником і залишити на 20 хвилин.

2. Яйця збити міксером з сіллю і цукром до густої піни і додати в суміш.

3. Додати масло і всипати решту борошна в суміш. Місити тісто поки воно не перестане липнути до рук.

4. Готове тісто покласти в змащену олією миску, закрити плівкою і поставити в тепле місце на 40 хвилин.

5. Тісто розділити на дві частини. З кожної частини розкатати квадрат стороною приблизно 40 см. Розділити тісто на смужки шириною 3 см. Щільно загорнути сосиску в смужку тіста.

6. Викласти сосиски в тісті на деко, змастити тісто збитими жовтками для блиску. Випікати в духовці 20 хвилин при 180°.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...