Зручність цієї страви в тому, що ви легко можете приготувати котлети з запасом, щоб вистачило на цілий тиждень. А смакують вони неймовірно з будь-якими гарнірами, передають Патріоти України.
Почистьте та дуже дрібно поріжте цибулю. Щоб не плакати, потримайте їх перед цією операцією в холодильнику. Викладіть фарш у каструльку, додайте вершки, сіль, перець, яйце, сухарі та половину порізаної цибулі. Як слід вимішайте.
Інгредієнти
Розігрійте на великому вогні сковороду, змащену олією, сформуйте руками невеличкі котлетки потрібного вам розміру та обсмажте з двох боків до золотистого кольору, але не до готовності. Обсмажені котлети перекладайте в глибоку форму для випікання.
Тим часом розігрійте духовку до 180 градусів. Коли усі котлети вже обсмажені, у тій же сковороді злегка обсмажте решту цибулі та порізаний смужками болгарський перець.
Коли перець пустить сік, додайте томатну пасту та соєвий соус. Злегка потушкуйте суміш, а тоді вилийте в посудину до котлеток. Долийте в посудину окропу, щоб вода майже вкрила котлети, а тоді відправляйте форму в духовку. Випікайте котлетки 40 хвилин. Готові котлети з соусом подавайте з відварним рисом, гречкою, пюре або кускусом.
Сир — улюблений інгредієнт багатьох страв, від пасти до салатів. Проте нове дослідження Медичного коледжу Бейлора показало: надмірне вживання сиру може суттєво змінювати склад кишкової мікрофлори і підвищувати ризик розвитку колоректального раку. Вчені...
9 червня за новим календарним стилем (22 червня - за старим) - день пам'яті святителя Кирила, архієпископа Олександрійського. У народі - Кирилів день. За юліанськии календарним стилем сьогодні день пам'яті священномученика Ферапонта, єпископа Сардійсь...