Переклеювати шпалери не доведеться - видаліть сліди ручки за пару хвилин

Візьміть 1 ч. л. оцтової есенції (не оцту!) і на кінчику чайної ложки - марганцівку. Розмішайте, передають Патріоти України.

Ватяну паличку просочіть в розчині, нанесіть на шпалери з ручкою. Залиште на хвилину, видаліть злегка вологою ганчіркою.

Якщо раптом з якоїсь причини марганцівка до кінця не пішла зі шпалер, то просто змочіть ватний диск аптечним перекисом водню 3 %.

І протріть шпалери. Вони будуть як нові!Це зовсім не проблема! Переклеювати шпалери вам не доведеться. Просто видаліть ручку без сліду всього за пару хвилин.

Візьміть 1 ч. л. оцтової есенції (не оцту!) і на кінчику чайної ложки — марганцівку. Розмішайте.

Ватяну паличку просочіть в розчині, нанесіть на шпалери з ручкою. Залиште на хвилину, видаліть злегка вологою ганчіркою.

Якщо раптом з якоїсь причини марганцівка до кінця не пішла зі шпалер, то просто змочіть ватний диск аптечним перекисом водню 3 %. І протріть шпалери. Вони будуть як нові!

Перевірте себе! Ваші руки розкажуть усе про ваш характер - психологічний тест

субота, 27 квітень 2024, 8:12

Чи задумувалися ви про те, що руки можуть багато розповісти про ваш характер? Пропонуємо неймовірно цікавий тест. Вам достатньо просто поглянути на руки, щоби зрозуміти, яка перед вами людина, передають Патріоти України. Деталі. Що це означає? Людина з...

Це зіпсує все! ТОП-8 шкідливих звичок, які прискорюють старіння

субота, 27 квітень 2024, 7:22

Експерти з довголіття виділили 8 шкідливих звичок, які змушують вас старіти швидше, передають Патріоти України. "Однією з основних ознак старіння є накопичення клітинних ушкоджень, які призводять до дисфункції органів і, в кінцевому підсумку, до смерті...