Перекус з фаршу "Хвилинка" - встояти неможливо, а готувати дуже швидко

Навіть базових продуктів в холодильнику досить для приготування незвичайних страв. Маючи фарш і твердий сир, можна зробити смачні ситні смажені рулетики, які не соромно поставити на стіл перед гостями, передають Патріоти України.

Складові:

фарш - 500 гр .;
цибулина;
часник - 2 зубки свіжого або 1/3 ч.л. сушеного;
сушений базілік- 1/3 ч.л .;
приправа до м'яса - 1/2 ч.л .;
твердий сир - 150 гр .;
яйця - 3 шт .;
молоко - 250 мл .;
мука.


Процес приготування рулетиків



До фаршу додається подрібнена цибулина, часник, базилік і інші приправи за смаком. На таку кількість м'яса потрібно пів чайної ложки солі. У нього додається 1 яйце і фарш вимішує.

Для ущільнення його потрібно відбити, як при смаженні котлет.

На стіл розстеляється харчова плівка в 3 шари. На неї викладається фарш і розрівнюється в тонкий прямокутник, приблизно 30х40 см.

На нього висипається натертий твердий сир, але так, щоб він не потрапив на краї.


Сир придавлюється в фарш. Потім все загортається в щільний рулет. Його потрібно обернути плівкою і покласти в морозилку на 3 години.

Коли він застигне, готується кляр. Для цього до склянки молока вбивається 2 яйця, додається 1/3 ч.л. солі і спеції.


Після перемішування до них підсипається борошно до отримання консистенції сметани.


Рулет нарізається на шматочки шириною по 1 см.

Вони по черзі обмащуються в клярі і викладаються на розігріту змащену олією сковорідку.

Жарка виконується на повільному вогні, щоб фарш встиг приготуватися.

Зручність даного рецепта в тому, що нарізані шматочки рулету можна знову заморозити, а в міру необхідності за пару хвилин замішувати кляр і готувати свіже гаряче блюдо.

Відео рецепт

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...