Перекус за 5 хвилин! Рецепт легендарного американського сендвіча флаффернаттер

Сендвіч флаффернаттер - це справжня американська класика: ситно, жирно та солодко. Ця страва набула популярності в США у 1917 році кухарем Арчибальтом Куері. Він спершу винайшов рідкий крем з зефіру, а далі об'єднав його з тостами та арахісовою пастою, передають Патріоти України.

Готові до найсмачнішого сендвіча у вашому житті? Це без сумніву буде саме флаффернаттер! Справжній американський сендвіч складається з шару арахісової пасти та зефіру. Смакота!

Рецепт сендвіча флаффернаттер

  • Час: 5 хвилин
  • Порції: 1


Приготування:

  1. Підсушіть хліб у тостері або в духовці до хрумкої скоринки. Якщо ви залишите його м'яким, смак від цього не погіршає.


  1. Один шматок хліба намажте арахісовою пастою.
  1. Інший шматочок хліба намажте кремовим зефіром.


  1. З'єднайте два шматочки хліба та розріжте їх по діагоналі. Сендвіч готовий. Смачного!

Поради до приготування

  • Не намазуйте на один шматок хліба одразу дві намазанки, адже з кремовим зефіром виникнуть труднощі – він наноситиметься нерівномірно.
  • Для приготування сендвічу можна обрати як класичну арахісову пасту, так і з різними смаками: з шоколадом, медом, кранч чи з горішками.

  • Між двома шматками тостів можна покласти нарізані банани або інші улюблені ягоди.
  • Кремовий зефір можна замінити звичайним, але тоді слід нагріти тост.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...