Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України.
Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадто вологим, розвареним або навпаки сухим і жорстким. Часто це через неправильне співвідношення води і крупи або через те, що рис не промивали перед варінням.
За словами кулінарної блогерки Емми Крістенсен, секрет у тому, щоб не варити рис у воді, а спочатку підсмажити зерна на маслі або оливковій олії. Це відкриває нові смаки і додає горіхових ноток готовій страві.
Емма рекомендує спробувати цей метод особливо з коричневим рисом або іншими цілими зернами, наприклад, ячменем.
Щоб рис був ще ароматнішим, використовуйте курячий або овочевий бульйон замість звичайної води. Але краще змішувати його наполовину з водою, щоб рис не став занадто клейким.
Відчуття постійної втоми може мати безліч причин, і одна з них - ваш щоденний раціон. Часто ми списуємо нестачу енергії на стрес або недосип, але іноді справа в тому, що саме ми їмо, передають Патріоти України. Нові наукові дані вказують на несподівани...
Рак крові - один із найнебезпечніших видів онкологічних захворювань. Від його ранньої діагностики часто залежить не тільки успіх лікування, а й саме життя. Проте у більшості випадків перші ознаки лейкемії, лімфоми або мієломи залишаються непоміченими, ...