Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України.
Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадто вологим, розвареним або навпаки сухим і жорстким. Часто це через неправильне співвідношення води і крупи або через те, що рис не промивали перед варінням.
За словами кулінарної блогерки Емми Крістенсен, секрет у тому, щоб не варити рис у воді, а спочатку підсмажити зерна на маслі або оливковій олії. Це відкриває нові смаки і додає горіхових ноток готовій страві.
Емма рекомендує спробувати цей метод особливо з коричневим рисом або іншими цілими зернами, наприклад, ячменем.
Щоб рис був ще ароматнішим, використовуйте курячий або овочевий бульйон замість звичайної води. Але краще змішувати його наполовину з водою, щоб рис не став занадто клейким.
Дружба робить життя яскравішим і ціннішим. Але іноді ми стикаємося з людьми, які користуються нашою щирістю і приховано діють у власних інтересах. Важливо помітити сигнали ще на ранньому етапі, щоб не витрачати сили на токсичні відносини, передають Пат...
Хочете трохи розважитися і дізнатися щось нове про себе? Пройдіть цей простий психологічний тест: оберіть символ, який найбільше привертає вашу увагу. Кожен символ відображає те, як вас сприймають інші люди, передають Патріоти України. Сонце Ви уникає...