Перець чи туфля? Перше побачене на картинці розкаже, наскільки ви товариська людина

Наскільки ви комунікабельні? Легко вмієте налагодити контакт з людиною? Або ви все ж відчуваєте труднощі у взаємодії з оточуючими?

Комунікабельність – це позитивна риса особистості, завдяки якій вдається вибудовувати конструктивний і взаємозбагачуючий діалог з співрозмовником або успішно взаємодіяти з цілим соціумом. А дізнатися, наскільки ви комунікабельні, допоможе психологічний тест, на основі картинки-ілюзії, передають Патріоти України

Подивіться на картинку і скажіть, що ви побачили першим:

  • перець
  • червону туфлю.

А тепер настав час дізнатися про рівень вашої комунікабельності.

Якщо ви побачили червоний перчик

Це говорить про те, що ви не сильно комунікабельні. Вам важко побудувати відносини як з оточуючими, так з колегами і друзями. Так, друзі у вашому житті присутні, але все ж самотність вам ближче до душі. Ви б спокійно змогли жити вовком-одинаком десь на безлюдному острові, і ніхто б вам не потрібен був.

Якщо вас запитають, що ви оберете – вечір в галасливій компанії друзів або за книгою на дивані в стінах свого будинку, то ви оберете другий варіант. Або ви б віддали перевагу відпочинку за містом, далеко від міського шуму і суєти. В такій самоті немає насправді нічого поганого, в розумних межах, звичайно.

Але все ж таки, ви живете в суспільстві, тому потрібно вміти пристосовуватися і вчитися комунікувати, хочеться вам цього чи ні. Бажаючи усамітнитися і відгородитися від усіх і вся, ви сильно ризикуєте. Можна втратити всі зв’язки і тихо збожеволіти на самоті.

Червона туфля на підборах

Ви відкрита людина, яка не відчуває ніяких проблем у спілкуванні як з друзями, так і з зовсім незнайомими вам людьми. Перекинувшись парою-трійкою слів, про вас складається враження як про своє серед своїх. Вас вважають душею компанії, і ви пишаєтеся цим. У вас багато друзів і знайомих, з якими ви любите проводити час.

Бажаючи зробити ще більше враження на людей своєю відкритістю, ви ризикуєте перегнути палицю і вийти за рамки дозволеного. З боку це може виглядати дещо безглуздо. Навчіться тримати язик за зубами, коли того вимагають обставини. Якщо зможете зупиняти себе, коли потрібно, тоді і станете відмінним співрозмовником, а головне забезпечите себе від зайвої уваги до себе і засудження за спиною.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...